fbpx allegren wines
Cocktails & Drinks

BARTENDERS’ BEST: ΕΝΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

06 Μαρτίου, 2017
-
Comments 0

Οι Fridays Bartenders αγαπούν τις προκλήσεις. Το ίδιο αγαπούν και το ρούμι. Όταν, λοιπόν, τους ζητήθηκε να δημιουργήσουν cocktails με βάση το κουβανέζικο ρούμι Havana Club, ήταν γι αυτούς δεδομένο ότι θα βάλουν τα δυνατά τους και θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Έτσι και έγινε. Τα 8 cocktails που δοκίμασαν και ψήφισαν μέσω των social media οι cocktail lovers, ήταν εξαιρετικά και με το δικό του χαρακτήρα το καθένα.
Άλλο ξεχώριζε για την σπιρτάδα του με το ginger, άλλο στήριζε την δυναμική του στη γλυκιά νοσταλγία που σου δημιουργεί το τριαντάφυλλο ή η κανέλα και άλλο κέρδιζε τις εντυπώσεις με τις γενναίες δόσεις πικραμύγδαλου που είχε στην σύνθεση του.
Η μάχη αποδείχθηκε σκληρή. Η συμμετοχή του κόσμου εντυπωσιακή, με θερμά σχόλια υποστήριξης. Οι cocktail lovers υποστήριξαν με πάθος τις προτιμήσεις τους και δεν άφησαν τίποτα στην τύχη.

Μετά από ένα μήνα, είχαμε στα χέρια μας τους μεγάλους νικητές. Τα cocktails που αναδείχθηκαν και θα βρίσκονται για όλο το Μάρτιο σε όλα τα TGI Fridays™, έχουν ισχυρή προσωπικότητα και είναι βέβαιο ότι θα μας χαρίσουν στιγμές απόλαυσης!

TGIF_Feb2017-60TGIF_Feb2017-59TGIF_Feb2017-63
Το εκρηκτικό Mandarin Explosion  με βάση το μανταρίνι από τα TGI Fridays™ Φλοίσβου γοητεύει ακόμα και τους απαιτητικούς, το γλυκό Rose Rum από τα TGI Fridays™ Γλυφάδας με το πικραμύγδαλο και το τριαντάφυλλο γεμίζει συναισθήματα ακόμα και τους πιο λογικούς και το εναλλακτικό Havanas Pearl με passion fruit από τα TGI Fridays™ Πυλαίας παρασύρει σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα!
Υπάρχει περίπτωση να αντισταθεί κανείς σε αυτά τα cocktail;

Σπεύστε να τα δοκιμάσετε στα καταστήματα μας με την παρέα σας και να υποδεχτείτε μαζί τους την πιο ζωντανή και όμορφη εποχή του χρόνου! Και μην ξεχάσετε να μας πείτε τις εντυπώσεις σας! Οι Bartenders μας τρελαίνονται να ακούν την άποψη σας και να γεμίζουν τα ποτήρια σας με τα καλύτερα cocktails!

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη