fbpx allegren wines
Cocktails & Drinks

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ

09 Νοεμβρίου, 2017
-
Comments 0

Επιστροφή στο χειμώνα και στις μεγάλες απολαύσεις του, όπως τις χαλαρές βραδιές με φίλους, τα ζεστά μοιράσματα και τις ιστορίες γύρω από μία ή περισσότερες φιάλες κρασιού. Επιστροφή και στις δικές μας Wine Series βραδιές, που έχετε αγαπήσει και ξέρουμε ότι περιμένατε πως και πως!

Φέτος, οι οινικές βραδιές μας έχουν σκοπό όχι μόνο να μας μυήσουν στον μαγικό κόσμο του κρασιού, αλλά και να μας ταξιδέψουν στην υπέροχη Χιλή, η οποία έχει εξαιρετικές ετικέτες να επιδείξει.

Η ιστορία των κρασιών της Χιλής μετράει πολλά-πολλά χρόνια πίσω της και βρίσκει την απαρχή της στους Ισπανούς αποίκους, οι οποίοι κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι οι εδαφοκλιματικές συνθήκες της χώρας έχουν πολλές ομοιότητες με την Μεσόγειο και ευνοούν την ανάπτυξη της αμπελουργίας. Τα αμπέλια της Χίλης οφείλουν το ξεχωριστό τους άρωμα στο συνδυασμό της αύρας του Ειρηνικού και  τους ανέμους που κατεβαίνουν από τις Άνδεις!

Οι Χιλιανοί, μάλιστα, ακολουθούν από πάντα το γαλλικό μοντέλο οινοποιίας και ξεχωρίζουν για την καλλιέργεια συγκεκριμένων ποικιλιών, όπως το Sauvignon Blanc και το Merlot. Από το 1980 μπήκαν ακόμα πιο δυναμικά στον παγκόσμιο οινικό χάρτη ανακτώντας την καλή τους φήμη. Έτσι, τα Χιλιανά κρασιά κερδίζουν δικαιολογημένα τις εντυπώσεις όλων όσων ξέρουν από καλό κρασί.

Για να μπορέσετε και εσείς να γνωρίσετε καλύτερα την Χιλή και τα κρασιά της, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο special wine series event γευσιγνωσίας,το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Κολωνάκι. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το event αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή, μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας στο Facebook .

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε πως κάθε Τετάρτη και στα πλαίσια του Share it Wednesdays, απολαμβάνετε όλες τις φιάλες κρασί με έκπτωση -50%.

Τι λέτε αυτόν τον χειμώνα να επιδοθείτε σε μεγάλες οινοποσίες με την παρέα σας αφιερωμένες στην Χιλή και όχι μόνο; #wineseries

 

 

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη