fbpx allegren wines
Cocktails & Drinks

Η ΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

15 Δεκεμβρίου, 2016
-
Comments 0

Κάποια πράγματα είναι γενημμένα το ένα για το άλλο! Για να αλληλοσυμπληρώνονται και να δημιουργούν έναν τέλειο συνδυασμό. Φαγητό και ποτό, σινεμά και φαγητό. Άλλωστε τόσο η μαγειρική όσο και ο κινηματογράφος είναι τέχνη!

Μπορεί να έχουμε πάθος με το φαγητό, αλλά το σινεμά είναι από τις αγαπημένες μας συνήθειες. Λατρεύουμε  τη μεγάλη οθόνη και ειδικά το χειμώνα, βρίσκουμε πάντα μια ευκαιρία να απολαύσουμε μια ταινία μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, ή για να χαλαρώσουμε με τους φίλους μας ή ακόμα και για πρώτο ραντεβού! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε μια έξοδο για φαγητό και ποτό.

Αυτή τη συνδυαστική εμπειρία προσφέρουμε, λοιπόν,  μέσα από τη συνεργασία με το Αθήναιον, αυτό τον τόσο ξεχωριστό κινηματογράφο. Ξέρατε ότι είναι ο μόνος κινηματογράφος στην Ευρώπη που εξακολουθεί να δημιουργεί αφίσες για την προβολή των ταινιών που ανεβάζει κάθε βδομάδα; Κι όμως! Συγκεκριμένα, αναθέτει στη ζωγράφο Βιργινία Αξιώτη να ζωγραφίζει την γιγαντοαφίσα της κάθε ταινίας διαφημίζοντάς την με αυτόν τον τρόπο στο κοινό, γεγονός που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Λατρεύουμε τη συνήθεια όσων βλέπουν ταινίες και μετά τις σχολιάζουν γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι τσιμπολογώντας διάφορες νοστιμιές όπως Pancho Villa Nachos ή Potato Twisters και πίνοντας ένα ποτήρι κρασί ή μια Margarita. Αλλά και τους πιο ανυπόμονους, που τρώνε ένα λαχταριστό handcrafted burger από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά  πριν την ταινία, για να την απολαύσουν με γεμάτο στομάχι!

Μέσα από τη συνεργασία μας με το Αθήναιον & Cinepolis, μπορείτε να απολαμβάνετε 2 πιάτα στην τιμή του ενός Δευτέρα και Τρίτη*, αλλά και να έχετε 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός Δευτέρα-Πέμπτη! Τι άλλο να ζητήσεις από μια έξοδο;

Και όχι μόνο αυτό! Κάθε μήνα σας επιβραβεύουμε για αυτή σας τη συνήθεια  και πέντε τυχεροί από εσάς κάθε φορά, κερδίζουν μια διπλή πρόσκληση για προβολή της επιλογής τους σε συνδυασμό με δυο δωρεάν cocktails στα Fridays™!

Η νέα χρονιά που έρχεται, προβλέπεται συναρπαστική και άκρως κινηματογραφική. Μείνετε συντονισμένοι στις … οθόνες σας για να ενημερώνεστε για νέες ταινίες, γεύσεις και διαγωνισμούς!

*Η ενέργεια ισχύει για τα Fridays™ Αμπελοκήπων, Κολωνακίου, Μαρίνας Φλοίσβου και Γλυφάδας. Μάθε περισσότερα εδώ.

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη