fbpx allegren wines
People & Places

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΑ FRIDAYS ΚΗΦΙΣΙΑΣ!

12 Ιανουαρίου, 2015
-
Comments 0

Ο Βασίλης εργάζεται τα τελευταία 8 χρόνια στα Fridays στην Κηφισιά. Ζήτησε να βρίσκεται στην υποδοχή για να έχει άμεση επαφή με τους καλεσμένους του καταστήματος. Εκεί όπου μπορεί να ανοίξει συζητήσεις και να γνωρίσει όσους φιλοξενούνται στο εστιατόριο.

Μετά από σχεδόν μία δεκαετία είναι οικείο πρόσωπο για τους θαμώνες και γνωστός για την ικανότητα του να διαχειρίζεται με άνεση τη ροή κόσμου σε ώρες αιχμής. Τα Fridays Κηφισιάς είναι άλλωστε το μεγαλύτερο εστιατόριο με δυνατότητα φιλοξενίας  550 ατόμων!

Η αυλή – που αποτελεί το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του χώρου- λειτουργεί από τον Απρίλιο έως και το Νοέμβριο. Όσο ο καιρός το επιτρέπει πολλοί επιλέγουν να καθίσουν έξω και να απολαύσουν τα ποτά από το εξωτερικό μπαρ.

Πολλοί δε γνωρίζουν ότι υπάρχει στα Fridays Κηφισιάς ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που προσφέρεται για σεμινάρια, πάρτυ ή εκδηλώσεις για περισσότερα από 80 άτομα.

Είναι δουλειά του Βασίλη να ενημερώνει για όλες τις παροχές του καταστήματος, αλλαγές στο μενού και ειδικές προσφορές που ισχύουν.

Ο ίδιος έχει αδυναμία στις potato twisters (ποτέ δεν μπορείς να φας αρκετές!) και στα cocktail είναι αρκετά κλασικός μιας και επιλέγει συχνά την Classic Margarita.

Μη διστάσεις να τον χαιρετήσεις με το όνομα του στην επόμενη επίσκεψη σου στο κατάστημα. Θα δεις ότι το χαμόγελο του θα γίνει ακόμα πιο φωτεινό!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη