fbpx allegren wines
Cocktails & Drinks

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΣΤΑ FRIDAYS. WINE NOT?

14 Νοεμβρίου, 2016
-
Comments 0

Έχουμε μεγάλη αγάπη στο κρασί. Μας αρέσει να ανακαλύπτουμε τον κόσμο του και πιστεύουμε πως υπάρχει το κατάλληλο  για κάθε στιγμή. Αρκεί να το ανακαλύψεις και να το συνδυάσεις σωστά. Γιατί το κρασί δεν το μαθαίνεις εύκολα από την πρώτη ανάγνωση. Για να νιώσεις την γεύση του, να καταλάβεις και αναγνωρίσεις τα αρώματα του, να κατανοήσεις την επίγευση του και εν τέλει να το επιλέξεις, θέλει να έχεις δουλέψει όλες τις αισθήσεις σου και να έχεις περάσει ώρες δοκιμάζοντας ποικιλίες.

Την αγάπη μας για το κρασί αποφασίσαμε να την αποδείξουμε έμπρακτα δημιουργώντας τα  “Wine Series” , μήνες αφιερωμένους στο μαγικό αυτό υγρό που ευφραίνει την καρδιά μας και εξημερώνει τα πάθη μας. Κάθε Οινοποιία έχει τις δικές της ετικέτες, ποικιλίες, ιδιαιτερότητες. Έτσι, εμπνευστήκαμε δημιουργώντας μια… σειρά, με επεισόδια αφιερωμένα σε διαφορετικές Οινοποιίες!

Στο episode 3 φιλοξενούμε για όλο το Νοέμβριο τα γνωστά και αγαπημένα κρασιά της Οινοποιίας  Μπουτάρη που μετράνε πολλά χρόνια ιστορίας, έχουν μεγάλες διακρίσεις στο ενεργητικό τους και προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Μάλιστα, την πρώτη Τετάρτη του Νοεμβρίου στο κατάστημα του Κολωνακίου, ο Οινολόγος της Οινοποιίας Μπουτάρη μας αποκάλυψε πολλά μυστικά για τον αρμονικό συνδυασμό κρασιού- φαγητού, στα πλαίσια μιας special βραδιάς που μπορούσαν να συμμετέχουν όλοι δωρεάν (μην αγχώνεσαι αν δεν πρόλαβες να συμμετέχεις, θα έρθουν κι άλλα!).

Για να μπορείς  να εξασκηθείς όσο καλύτερα γίνεται στις διάφορες ποικιλίες και να γευτείς όσες περισσότερες ετικέτες θέλεις, προσφέρουμε  κάθε Τετάρτη όλες τις φιάλες κρασιού -50%! Σου προτείνουμε, μάλιστα, να οργανώνεις με τους φίλους σου οινικές βραδιές κοντά μας για να ανταλλάσσετε εντυπώσεις και να κάνετε ακόμα καλύτερο practice.

Επειδή, βέβαια, το κρασί είναι η απάντηση σε πολλές ερωτήσεις αλλά και μια ιδανική ευκαιρία για μεγάλες, εξομολογητικές συζητήσεις, μπορείς τις Τετάρτες να παθαίνεις  Παρασκευή μαζί του βλέποντας απλά τους κολλητούς σου  γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι ή στο bar του αγαπημένου σου Fridays.

 

Ό,τι και αν επιλέξεις, να ξέρεις  ότι εμείς δεν σταματάμε στιγμή να ανανεώνουμε την κάβα μας. Όπως και ότι οι bartender μας είναι εξαιρετικοί στο να ανακαλύπτουν την σωστή ποικιλία για τα γούστα σου και προτείνουν πάντα το ιδανικό πιάτο για να συνοδέψεις την επιλογή σου.

Μην χάνεις  καιρό. Έλα να γεμίσουμε τα ποτήρια μας!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη