fbpx allegren wines
Friday's People

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FRIDAYS ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

29 Οκτωβρίου, 2015
-
Comments 0

Δουλεύω στα Fridays Κηφισιάς τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι καλεσμένοι του εστιατορίου με γνωρίζουν με το όνομα μου όπως και το Βασίλη με τον οποίο συνεργαζόμαστε. Μας ζητούν και τους δύο στο τηλέφωνο με το όνομα μας και νιώθουμε σα να υποδεχόμαστε φίλους στο κατάστημα. Είναι ωραία η αίσθηση του καλωσορίσματος η οποία ουσιαστικά ξεκινάει την εμπειρία της φιλοξενίας στα Fridays. 

Μου έχουν πει αρκετές φορές ότι μοιάζω με αεροσυνοδός. Είναι λίγο το στιλ μου και λίγο ο τρόπος που διατηρώ τη ψυχραιμία και το χαμόγελο μου κάτω από όλες τις συνθήκες. Όταν αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος δεν έχει περάσει την καλύτερη μέρα του, προσπαθώ -και εύχομαι να το πετυχαίνω- με την ευγένεια και τον τρόπο μου να του αλλάζω τη διάθεση.

Βρίσκω ότι ο κόσμος μας αντιμετωπίζει σαν κάτι διαφορετικό στην έξοδο του. Δε θα πουν “πάμε για φαγητό” ή “πάμε για ποτό”. Θα πουν “Πάμε στα Fridays”.

Αν κρίνω και από τη δική μου εμπειρία όταν βγαίνω με φίλους μου, δεν έχω συναντήσει σε άλλο εστιατόριο ή μπαρ το φιλικό κλίμα και την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε εμείς εδώ. Δίνουμε πραγματικά σημασία στον κάθε ένα που θα έρθει στα Fridays. Ακόμα και το προσωπικό, όλοι εμείς, έχουμε την ιδιαιτερότητα ότι λειτουργούμε σαν μία παρέα. 

Αν τυχόν μια μέρα έχω κάτι προσωπικό και δεν είμαι στα καλύτερα μου, δέκα λεπτά αφού φτάσω στο κατάστημα θα μου έχει περάσει. Είναι οι συνάδελφοι μου που με βοηθούν και τους βοηθάω. Είναι επίσης ότι στη διαδικασία του να φτιάξω τη διάθεση των άλλων, βελτίωνεται αυτόματα και η δική μου.

Εκτός Fridays διαβάζω και κοιμάμαι πολύ. Στο σπίτι μου βρίσκεις παντού βιβλία και όταν σκέφτομαι ότι δεν πάει άλλο και πως πρέπει να επενδύσω σε μια βιβλιοθήκη … καταλήγω να αγοράζω μερικά βιβλία ακόμα. 

Σε φίλους που έρχονται στα Fridays προτείνω τις γεύσεις που δε θα βρουν αλλού. Τα πιάτα Jack Daniel’s® (που έχουν πλέον -20% κάθε Τετάρτη) , τις potato twisters ή το Death by Chocolate. 

Το είπαμε ότι με λένε Δανάη;

Καλωσήρθες στα Fridays!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη