fbpx allegren wines
People & Places

SWEET 19

07 Δεκεμβρίου, 2016
-
Comments 0

 

Έχουμε γενέθλια, γινόμαστε 19 και δεν μπορούμε να κρύψουμε την χαρά μας. Και ενώ βρίσκουμε τον ένα τρόπο μετά τον άλλο για να κάνουμε αυτή την μέρα ξεχωριστή, μας έρχονται στο μυαλό οι 19 πιο σημαντικοί λόγοι για τους οποίους λέτε πως μας έχετε αγαπήσει και πετάμε ακόμα περισσότερο από την χαρά μας! Λέτε, λοιπόν, πως σας αρέσει να έρχεστε κοντά μας γιατί:

 

  1. Δοκιμάζετε συνέχεια νέες γεύσεις!. Όλο και κάτι καινούριο έρχεται να προστεθεί στο μενού που θα σας ιντριγκάρει. Η αλήθεια είναι ότι και εμείς δεν σταματάμε να το ψάχνουμε ποτέ. Θέλουμε να κάνουμε νέους συνδυασμούς, να βρίσκουμε νέες τεχνικές, να σας έχουμε πάντα updated! Φήμες λένε ότι τα καταφέρνουμε.
  2. Βρίσκετε στην μπάρα μας τα καλύτερα κοκτέιλ της πόλης! Εδώ, συνήθως, προσθέτετε στο καλύτερα και το μεγαλύτερα. Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα! Οι bartender μας είναι άξια παιδιά και ακόμα πιο άξια χέρια. Όταν πιάνουν στα χέρια τους κάνουν θαύματα.  Μη μου πείτε πώς υπάρχει κάποιος που δεν ξέρει την επική Margarita μας;
  3. Γιορτάζετε με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια σας KAI γιατί το περιβάλλον μας σάς κάνει να νιώθετε σαν το σπίτι σας ΚΑΙ γιατί τα τραπέζια μας είναι ιδανικά για να φιλοξενούν τις μεγάλες παρέες ΚΑΙ γιατί μας αρέσει να σας κάνουμε τις διάσημες εκπλήξεις που σας ξεσηκώνουν και σας κάνουν πρωταγωνιστή του μαγαζιού για μερικά λεπτά ή και περισσότερο!
  4. Απολαμβάνετε ώρες χαλαρώνοντας και συζητώντας με την παρέα σας είτε αυτή είναι ένας κολλητός είτε πολλοί φίλοι! Είναι γεγονός ότι οι Έλληνες αγαπούν να βρίσκονται γύρω από μεγάλα τραπέζια φαγητό. Το τσιμπολόγημα μαζί με το μπίρι-μπίρι είναι αγαπημένες συνήθειες που έχουν περάσει στο DNA μας!
  5. Γνωρίζετε νέο κόσμο! Μα είναι τόσο μεγάλες οι μπάρες μας που είναι πολύ δύσκολο να μην βρείτε κάποιον να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και να πιάσετε κουβέντα. Καθώς, λοιπόν, παραγγέλνετε ένα ποτό, κάνετε παράλληλα και λίγο… έως πολύ socializing.
  6. Συμμετέχετε στα πιο ψαγμένα event της πόλης! Όχι να το παινευτούμε αλλά δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω! Διοργανώνουμε βραδιές για να σπάμε την ρουτίνα και εσείς δίνετε το παρόν και τον ρυθμό για να μένει κάθε event αξέχαστο!
  7. Απολαμβάνετε τις καλύτερες προσφορές είτε είστε μέλη του club μας είτε όχι και αυτό γιατί δίνουμε μεγάλη προσοχή στις επιθυμίες σας αλλά και στις ανάγκες σας και φροντίζουμε να δημιουργούμε προσφορές που σχηματίζουν μεγάλα χαμόγελα στα πρόσωπα σας.
  8. Μαθαίνετε πολλά για το κρασί μέσα από τα wine series μας, αλλά και με την δυνατότητα που έχετε κάθε Τετάρτη σε όλα μας τα καταστήματα να δοκιμάζετε σε προνομιακές τιμές πολλές και διάφορες ετικέτες στην μισή τιμή!
  9. Λατρεύετε το περιβάλλον μας που σας ταξιδεύει στην Αμερική, και περνάτε ώρες παρακολουθώντας τις χαρακτηριστικά μεμοραμπίλια μας! Το ξύλο αλλά και τα χρώματα που επικρατούν στα μαγαζιά μας σάς κάνουν νιώθετε λίγο Νέα Υόρκη στο αίμα σας.
  10. Εξυπηρετείστε από το ευχάριστο, φιλόξενο προσωπικό μας που έχει ένα καταπληκτικό τρόπο να μπαίνει στο μυαλό σας και να ανακαλύπτει αυτό που θέλετε να απολαύσετε.
  11. Ζητάτε την καλύτερη επιλογή cocktail από τους bartenders μας και πολύ καλά κάνετε! Άλλωστε, αυτά τα αγόρια είναι specialist των shaker και χαίρονται να επιδεικνύουν τις ικανοτητές τους.
  12. Ακούτε τα αγαπημένα σας hits. Έρχεστε στο κέφι όταν παίζουν τα αγαπημένα σας κομμάτια και δεν το κρύβετε. Έτσι, και εμείς με την σειρά μας χαιρόμαστε πολύ όταν απολαμβάνετε τις μουσικές επιλογές μας με την παρέα σας και δεν το κρύβετε!
  13. Βρίσκετε στο μενού μας πιάτα που δεν σας βγάζουν από το πρόγραμμα διατροφή σας, φτιαγμένα με φρέσκα υλικά και τις καλύτερες πρώτες ύλες!
  14. Συναντάτε τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της πόλης γιατί όλοι περνάνε από εδώ και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στις γεύσεις μας. Έτσι, παίρνετε μάτι από τα πιο hot looks και λαμβάνετε τα δυναμικά vibes των ανθρώπων που θεωρούνται και είναι οι Influencers της εποχής μας.
  15. Χαλαρώνετε με το tablet σας είτε μόνοι, είτε σε παρέες, απολαμβάνοντας κάποιο από τα πιάτα μας! Επιπλέον, εδώ γιορτάζετε τις επιτυχίες σας και μαζί μας μοιράζεστε τις καλύτερες στιγμές σας! Πραγματική απόλαυση για εμάς!
  16. Έχετε ένα μέρος που μπορώ να βγάλετε τους κολλητούς, το έτερον ήμισυ, τους συναδέλφους και να μην σας προβληματίσει τίποτα. Για την ακρίβεια μπορείτε να τους φέρετε όλους μαζί εδώ και όλοι να περάσουν τέλεια! Υπάρχει κάτι καλύτερο;
  17. Ζείτε την τρέλα σας και κανείς δε δίνει σημασία και αυτό γιατί έχουν δει τα πάντα τα ματάκια μας, έχουμε φάει πολύ Παρασκευή και τίποτα πια δεν μας φαίνεται περίεργο. Όλα είναι αποδεκτά, όλοι οι καλοί χωράνε και κανείς δεν βρίσκει κάποιο λόγο να ασχοληθεί με τον διπλανό του όταν μπροστά του υπάρχει το λαχταριστό πιάτο του.
  18. Μαθαίνετε να μην συμβιβάζεσθε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο γιατί προσέχουμε τις πρώτες ύλες μας και κάθε άνθρωπος που δουλεύει στην κουζίνα μας είναι άρτια εκπαιδευμένος. Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη και τίποτα δεν περνάει χωρίς να το έχουμε εξετάσει με χίλιους τρόπους έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την ανώτερη ποιότητα των υλικών μας.
  19. Ξεχνάτε τη μέρα είναι, ποιά προβλήματα έχετε, ποιός σας στεναχώρησε, τι σας προβλημάτισε και γιατί αγχωθήκατε και ζείτε με όλη την δύναμη σας το #epathaparaskevi. Την υπερτέλεια κατάσταση της Παρασκευής, της μέρας που όλα όσα είναι γκρι μένουν πίσω και όλα όσα είναι κόκκινα σας τραβάνε από το χέρι και σας πλημμυρίζουν θετικόνια. #epathaparaskevi & #eimai Ο τέλειος συνδυασμός για απολαυστικές μέρες και νύχτες!

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη