fbpx allegren wines
Events & Awards

SANTA CLAUS IS COMING TO… FRIDAYS!

15 Δεκεμβρίου, 2017
-
Comments 0

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου. Ένα μαγικό ραβδάκι που μεταμορφώνει κάθε μέρα και κάθε στιγμή σε γιορτή. Γι’ αυτό και στα Fridays έχουμε δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα για να απολαμβάνεις κάθε μέρα ξεχωριστές στιγμές με τους αγαπημένους σου!

Δεν μας φτάνει, όμως, αυτό. Γιατί, φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Άγιου Βασίλη και να βγάζουμε κάθε τόσο από τον μαγικό μας σάκο και από ένα event- έκπληξη! Για να μάθεις το σύνολο των γιορτινών εκδηλώσεων και να μπορέσεις να μπεις δυναμικά σε festive mood, μπες εδώ και πιάσε την ατζέντα σου για να σημειώσεις ημερομηνίες και να μην χάσεις καμιά από τις εκπλήξεις μας. Επειδή, όμως, πρέπει να έχεις μια ιδέα για το τι θα ζήσεις, διάβασε παρακάτω και άσε το χαμόγελο σου να γίνει ακόμα πιο μεγάλο και από αυτό του Τζόκερ!

Σκέψου πόσο μαγικά θα είναι στα DIY sessions που οργανώνουμε, όπου φτιάχνουμε πρωτότυπα στολίδια σε όσους αγαπάμε.

Φαντάσου πόσο υπέροχες και χριστουγεννιάτικες θα είναι οι βραδιές με κρασί και live σαξόφωνο που θα σε μεταφέρουν στη Νέα Ορλεάνη από την πρώτη γουλιά.

Ετοιμάσου για μελωδικά λικνίσματα σε gypsy jazz ύφος με τους Manouchedrome Trio και τους φίλους σου, πίνοντας εκπληκτικά cocktail στη μπάρα μας και απολαμβάνοντας το χριστουγεννιάτικο μενού μας.

Κλείσε από σήμερα θέση στο Κολωνάκι, για το Christmas Party των Jitterbugs που προβλέπεται να μας παρασύρουν σε rock & roll ρυθμούς και μην χάσεις με τίποτα το συγκλονιστικό μπουφέ που θα έχουμε στο New Year’s Breakfast, για να ξεκινήσουμε την νέα χρονιά παθαίνοντας Παρασκευή με τον πιο λαχταριστό τρόπο!

Ο Άγιος Βασίλης φέτος έχει πάθει ξεκάθαρα Παρασκευή και δεν θέλεις να το χάσεις αυτό με κανέναν τρόπο!

Σε περιμένουμε με την καλύτερη διάθεση μας και βάζοντας ένα μόνο στόχο: Να περάσεις τις πιο όμορφες γιορτές της ζωής σου!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη