fbpx allegren wines
Cocktails & Drinks

PINK LOVE: ΕΝΑ COCKTAIL ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ SHARE!

13 Φεβρουαρίου, 2019
-
Comments 0

Το χειρότερο πράγμα που έχει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ότι ο έρωτας γιορτάζει μόνο τότε. Αλλά αυτό δεν φτάνει. Ο έρωτας πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα! Το καλύτερο; Ότι σήμερα δικαιολογείται κάθε επιθυμία των δυο σας. Βόλτα στο πιο ψηλό σημείο της πόλης ή στο πιο ψηλό σημείο του λούνα παρκ για να δείτε τα αστέρια. Ρομαντική ταινία ή – γιατί όχι; – περιπέτεια. Σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς που τρώγονται με μιας ή παραμένουν λίγες μέρες στο κουτί για να σας υπενθυμίζουν με τη γλύκα τους… να μην τσακώνεστε. Λουλούδια και εσώρουχα. Στο σπίτι ή έξω. Μόνοι ή ακόμη και με φίλους. Σήμερα το μενού έχει ό,τι ζητήσει αυτός/ή που αγαπάτε.

 

Το μενού στα TGI Fridays έχει ακόμη περισσότερα. Ακριβώς επειδή εδώ ξέρουμε να γιορτάζουμε τη γεύση καθημερινά, όπως οι ερωτευμένοι ξέρουν να γιορτάζουν τον έρωτα. Κι επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι, ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε στις 14 Φεβρουαρίου, μια βόλτα από τα TGI Fridays θα σας κάνει να ερωτευτείτε διπλά! Γιατί ειδικά για εκείνη την ημέρα, ένα ολοκαίνουργιο cocktail, σας περιμένει, τόσο… ροζ που θα θέλετε να το μοιραστείτε με όσους αγαπάτε. Το Pink Love με Beefeater London pink gin, κίτρινο chartreuse, τόνικ, σιρόπι και ζουμερά κομμάτια φράουλας, θα σας κάνει να θυμηθείτε όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε in love. Και μαζί του θα ξεκινήσετε ένα υπέροχο ρομαντικό δείπνο.

 

Η πρότασή μας περιλαμβάνει οπωσδήποτε comfort food: το Mac n’ Cheese με μακαρονάκι corallini μαγειρεμένο σε λαχταριστή μπεσαμέλ με μπέικον, Cheddar και Monterey Jack, Queso Cheese sauce και Philadephia, θα απογειώσει όλες τις αισθήσεις σας, ενώ η Quinoa Super Salad, με quinoa, ανάμεικτη πράσινη σαλάτα, αβοκάντο, καρότο, αγγούρι, καλαμπόκι και goji berries, έχει όλα τα πολύτιμα και θρεπτικά συστατικά που δημιουργούν αίσθηση ευφορίας!

Για να έρθετε ακόμη πιο κοντά το Combo Fajitas είναι ιδανική πρόταση για 2 άτομα, συνδυάζει τρυφερό μοσχαρίσιο κρέας και στήθος κοτόπουλου στη σχάρα, μαριναρισμένα σε fajita marinade και συνοδεύεται με αχνιστές πίτες για να φτιάξετε τον συνδυασμό που επιθυμείτε εσείς. Το τέλος φυσικά είναι πάντα… γλυκό. Το Snicky Cake με στρώσεις από cake σοκολάτας και κρέμα καραμέλας με αλατισμένο φυστίκι, που γαρνίρεται με ζεστή σος καραμέλας βουτύρου, θα σας ενθουσιάσει και θα ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη!

Τα TGI Fridays™ σας περιμένουν του Αγίου Βαλεντίνου για να γιορτάσετε και να γευτείτε την αγάπη. Εκείνη την μέρα δεν θα πάθετε μόνο Παρασκευή. Θα πάθετε και Έρωτα!

 

Βρες το Pink Love σε όλα τα TGI Fridays την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και απόλαυσε όλες τις αποχρώσεις του έρωτα!

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη