Μόνο που τις κοιτάς σου ανοίγει η όρεξη! Η αρχή γίνεται με τις πατάτες. Γίνονται λεπτές ροδέλες. Tηγανίζονται μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα. Ο μάγειρας τις αγγίζει με δέος . Περιχύνονται με queso cheese sauce. Γαρνίρονται με τυρί Monterey Jack και pico de gallo. Η ειδική ποικιλία από Έλληνες παραγωγούς εξασφαλίζει χρυσό χρώμα και τραγανή
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ FRIDAYS™ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Επειδή στα Fridays™ αγαπάμε τις γιορτές όσο και εσύ, έχουμε ετοιμάσει ένα σύνολο από δράσεις που θα μας βοηθήσουν να μπούμε για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Συμβουλεύσου το πρόγραμμα που ακολουθεί και διάλεξε σε τι θέλεις να συμμετάσχεις. Δε χρειάζεται κάποιο ραντεβού, αρκεί να είσαι την κατάλληλη ημέρα στο εστιατόριο Fridays™ που φιλοξενεί
Ο Οκτώβριος είναι μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Τα FRIDAYS™ Αριστοτέλους, ντύθηκαν στα ροζ για να συμμετέχουν σε αυτό το σκοπό. Σε συνεργασία με την PCP Clothing και τους fan της που ονομάζονται χαϊδευτικά #pcpinia, φορέσαμε τα ρούχα που δημιουργήθηκαν ειδικά για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, μοιράσαμε μπαλόνια, flyers
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FRIDAYS ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
Δουλεύω στα Fridays Κηφισιάς τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι καλεσμένοι του εστιατορίου με γνωρίζουν με το όνομα μου όπως και το Βασίλη με τον οποίο συνεργαζόμαστε. Μας ζητούν και τους δύο στο τηλέφωνο με το όνομα μας και νιώθουμε σα να υποδεχόμαστε φίλους στο κατάστημα. Είναι ωραία η αίσθηση του καλωσορίσματος η οποία ουσιαστικά ξεκινάει την εμπειρία
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ CHEF ΤΩΝ FRIDAYS…
…εκείνοι άλλωστε μαγειρεύουν για εσένα κάθε μέρα! Ο Τάσος Καλοφωλιάς, ο area chef μας, ετοιμάζει με τα πιο φρέσκα υλικά τα dressing που συνοδεύουν τα αγαπημένα σου πιάτα και δίνουν ιδιαίτερη νότα στις σαλάτες σου. Κάθε dressing έχει μία σειρά από περίπλοκα βήματα για να ετοιμαστεί, με το πιο απλό να περιέχει τουλάχιστον οχτώ διαφορετικά
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ GUACAMOLE, ΜΟΝΟ ΣΤΑ FRIDAYS!
Το guacamole έχει πλούσια ιστορία αφού παρασκευαζόταν από τους αζτέκους ήδη από το δέκατο έκτο αιώνα. Ενώ φαίνεται απλό στην εκτέλεση του, θέλει τεχνική για να πετυχαίνει κάθε φορά. Η ποιότητα του αβοκάντο -βασικού συστατικού- κάνει όλη τη διαφορά. Πολύ άγουρο και η συνταγή θα αποτύχει. Υπερβολικά ώριμο και θα πικρίσει. Στα Fridays το guacamole ετοιμάζεται καθημερινά
ΤΟ BAR ΣΤΑ FRIDAYS ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ
Είμαι ο Βασίλης και εργάζομαι στα Fridays Γλυφάδας ως bartender τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ παράλληλα σπουδάζω διακόσμηση και ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το χώρο του Bar και μου αρέσει τόσο η ετοιμασία των ποτών όσο και η επικοινωνία με τους καλεσμένους. Πριν τα Fridays, είχα εργαστεί ως bartender σε μερικές
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΜΕ ΨΥΧΗ ΣΤΑ FRIDAYS ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
Με λένε Οδυσσέα και εργάζομαι στα Fridays Αριστοτέλους. Μετά τις σπουδές μου στη μαγειρική, ολοκλήρωσα την πρακτική μου στα Fridays Πυλαίας. Θυμάμαι τότε να μαγειρεύω για την οικογένεια και τους φίλους μου ασταμάτητα για εξάσκηση. Με τα Fridays προχωρήσαμε σε συνεργασία με αποτέλεσμα σήμερα να εργάζομαι ως store chef στα Fridays Αριστοτέλους. Αγαπώ πολύ τη