fbpx allegren wines
Christmas activities, Events & Awards, Friday's Events, Friday's Restaurants, People & Places

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ 2019 ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ!

28 Δεκεμβρίου, 2018
-
Comments 0

Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, το βράδυ που πίσω του αφήνει μια ολόκληρη χρονιά για να υποδεχτεί την πρώτη μέρα της καινούργιας, έχουν όλα κανονιστεί, σωστά; Πάρτυ με την παρέα και χορό μέχρι τις μικρές ώρες, gathering στο σπίτι των κολλητών με φαγητό, ποτό και παιχνίδι με την τύχη, grande έξοδος σε κάποιο live ή ακόμη και bar hopping στους δρόμους της στολισμένης Αθήνας. Με όποιο τρόπο κι αν έχεις επιλέξει να αποχαιρετήσεις το 2018, ένα είναι σίγουρο: το πρωί θα σε βρει μακριά από το σπίτι, με πολλή πολλή όρεξη. Όρεξη για να υποδεχτείς την πρώτη μέρα εξίσου θεαματικά και – γιατί όχι; – χορταστικά!

Το πρωινό της Πρωτοχρονιάς είναι αγαπημένη συνήθεια των απανταχού ξενύχτηδων.
Το New Year’s Breakfast στο TGI Fridays™ Κολωνακίου όμως είναι θεσμός! Ένα μοναδικό after party breakfast, από τις 5:00 έως τις 10:00 το πρωί, σε περιμένει με το πιο λαμπερό πρωινό της χρονιάς, εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης: στο Κέντρο. Ένας πλούσιος μπουφές, εορταστικά στολισμένος από την ΙΚΕΑ, με πεντανόστιμα pancakes, φρεσκοψημένα κρουασάν και waffles με φανταστικά toppings, φρουτοσαλάτες, σπιτικά hash brown, αγαπημένα scrambled eggs και mac & cheese, breakfast enchiladas, αλλά και λαχταριστά γλυκά στο dessert corner της Kayak, θα υποδεχτεί εσένα και την παρέα σου. Ο καφές και η ζεστή σοκολάτα θα ρέουν άφθονα, μεγάλη ποικιλία χυμών αλλά και πρωτότυπα Mocktails από την Amita θα συνοδεύουν τις λαχταριστές γεύσεις.

Αν τελικά είσαι ένας από τους τυχερούς της βασιλόπιτας, η American Eagle και το ΙΚΕΑ έχουν ένα ακόμη δώρο για σένα! Τη διασκέδαση θα παρατείνει το εορταστικό DJ Set από τον Konstantino Gkenerali!

Απόλαυσε όλα όσα ονειρεύεσαι από ένα New Year’s Breakfast στο TGI Fridays™ Κολωνακίου με την υπογραφή και την υποστήριξη των ΙΚΕΑ, Amita, Philadelphia, Creta Farm, Douwe Egberts, Kayak και American Eagle.

Κάνε την κράτησή σου από νωρίς, τηλεφωνώντας στο 210 7227721 (Η είσοδος στο Fridays™ New Year’s Breakfast είναι 25€ με απεριόριστες επισκέψεις στο μπουφέ) και άρχισε από σήμερα κιόλας να μετράς αντίστροφα! Όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσεις τον χρόνο με Fridays mood στα ύψη!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη