fbpx allegren wines
Cooking & Tastes

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ FRIDAYS!

18 Μαρτίου, 2015
-
Comments 0

Το αγαπημένο στέκι ανανεώνεται

Τα TGI Fridays™ είναι το στέκι στο οποίο χαλαρώνουμε. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Αρκεί μία βαθιά ανάσα για να μας γεμίσει με αγαπημένες μυρωδιές: Jack Daniel’s® Ribs στη σχάρα, φρέσκος κολίανδρος, μαριναρισμένο κρέας σε Ginger Lemon Grass, σπιτικό dressing πορτοκαλιού…

Τα νέα πιάτα των TGI Fridays™  αλλά και αυτά που ανανεώθηκαν, παρουσιάζουμε εδώ για πρώτη φορά!

Signature Plates

Η ομάδα των χειροποίητων TGI Fridays™  Burgers συμπληρώνεται με το νέο French Dip. Το καινούργιο μέλος της 11άδας των TGI Fridays™ burgers, επικαλύπτεται με ψιλοκομμένο μοσχάρι φούρνου, τυρί Swiss, μανιτάρια σωτέ, φρέσκο σπανάκι, τραγανά frizzled onions, μαγιονέζα αναμεμιγμένη με μυρωδικά και σερβίρεται με Αu Jus σως.

Οι λάτρεις του κρέατος θα απολαύσουν και τη νέα πρόταση που έρχεται απευθείας από το grill: τα Bacon Crusted Ribs με τα τρυφερά μαριναρισμένα χοιρινά παϊδάκια πλάτης στη σχάρα με Tennessee BBQ sauce και τραγανά κομμάτια μπέικον.

Living Well – Fridays flavors with a twist

Οι Living Well γεύσεις των TGI Fridays™ εμπλουτίζονται με νέες προτάσεις που βασίζονται στη φιλοσοφία της διατροφής ως πηγή ευεξίας, ενέργειας και αναζωογόνησης. Τόσο γευστικά όσο και οπτικά, οι δύο νέες προτάσεις με Ahi Tuna ξεχωρίζουν. Συνδυάζουν εντυπωσιακή γεύση και πολλαπλά οφέλη. Ο Ahi Tuna είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνης και σεληνίου, περιέχει βιταμίνη D και φώσφορο που βοηθάει στην απορρόφηση του ασβεστίου και στη διατήρηση υγιών οστών.

ahi-tuna-avocado-crisps
Ahi Tuna Crisps: Ahi tuna σωταρισμένο σε στιλ Cajun. Σερβίρεται σε tortilla chips με σπιτικό guacamole, jalapeños, φρέσκο κολίανδρο και καυτερή Sriracha σως. Γαρνίρεται με Cucumber Wasabi Ranch, αγγούρι και καρότο μαριναρισμένα σε Lemon Basil dressing.
ahi-tuna-salad
Ahi Tuna Salad: Φιλέτο ahi tuna ελαφρώς σωταρισμένο σε στιλ Cajun. Σερβίρεται σε φέτες επάνω σε ανάμικτη σαλάτα με φύλλα μαρουλιού romaine, ρόκα, λόλα κόκκινη, αντίδια, iceberg, μάνγκο, αβοκάντο, ντοματίνια, καρότο, φρέσκο κολίανδρο, νιφάδες τραγανού κρεμμυδιού και καβουρδισμένο σουσάμι ανακατεμένα με σπιτικό Soy Lime dressing.

Χάρη στη φράουλα που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και αποτελεί άριστη πηγή ενυδάτωσης προσφέροντας περισσότερη βιταμίνη C και από το πορτοκάλι, η Strawberry Fields Salad είναι ιδανική για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

strawberry-field-salad
Strawberry Fields Salad: Δροσερή σαλάτα με κόκκινο και πράσινο μαρούλι romaine, παρμεζάνα και γκλασαρισμένα καρύδια. Αναμιγνύεται με Balsamic Vinaigrette dressing και γαρνίρεται με κομμένες φρέσκες φράουλες επικαλυμμένες με balsamic marinade.

Όλες οι Living Well επιλογές βασίζονται σε πρώτες ύλες, απαραίτητες στη διατροφή μας: η Quinoa Super Salad με την quinoa (μητέρα όλων των σπόρων), το Tahini Sour Marinated Chicken με το κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, και το Grilled Salmon με το φρέσκο φιλέτο σολομού σχάρας.

Cocktails & Drinks

Την ανακάλυψε ένας χορευτής. Τη βάφτισαν με το όνομα μιας γυναίκας. Την αγάπησαν όλοι. Τη Νέα Best Fridays Margarita με λικέρ Grand Marnier και νέκταρ αγαύης θα τη θυμάσαι γιατί θα τη ζητάς κάθε φορά!

best-fridays-margarita
Best Fridays Margarita: Jose Cuervo® Especial Silver, Grand Marnier, φρέσκος χυμός λεμονιού και λάιμ, νέκταρ αγαύης.

Από τον ανανεωμένο κατάλογο ποτού TGI Fridays™ δε λείπουν οι προτάσεις των bartenders σε cocktail όπως το καλοκαιρινό Caribbean Rum Punch με ρούμι Havana Club 3 años και το δροσερό Mango Lemonade Shaker με Absolut Vodka και Malibu.

Carribean Rum Punch & Hendricks Cooler_0213
Carribbean Rum Punch: Havana Club Añejo 3 años, μάνγκο, passion fruit και πουρές φράουλας, φρέσκος χυμός λεμονιού και λάιμ, Sprite και Angostura Bitters

SAVE THE BEST FOR LAST

Τα γλυκά των TGI Fridays™ αποτελούσαν ήδη πειρασμό. Πλέον είναι ΚΟΛΑΣΗ. Πέντε νέες προτάσεις έρχονται να ολοκληρώσουν το τέλειο γεύμα:

Brownie Obsession με brownie σοκολάτας και κομμάτια λευκής σοκολάτας

brownie-obsession
Brownie Obsession: Brownie σοκολάτας σε τραγανή βάση σαμπλέ, με κομμάτια λευκής σοκολάτας. Σερβίρεται επάνω σε καραμέλα βουτύρου και συνοδεύεται από παγωτό βανίλια.

– Lemon Pie με ψητή κρέμα αμυγδάλου και κρεμέ λεμονιού

lemon-pie
Lemon Pie: Ψητή κρέμα αμυγδάλου και κρεμέ λεμνιού, σε βάση τάρτας βουτύρου. Σερβίρεται πάνω σε σως φράουλας και συνοδεύεται από σορμπέ φράουλας.

Gianduja Cheesecake με chocolate bitter σως

Gianduja-Cheesecake
Gianduja Cheesecake. Αμερικάνικο cheesecake με σοκολάτα Gianduja. Σερβίρεται με chocolate bitter σως.

Apple Pie Crumble με τραγανά κομμάτια από μπισκότο αμυγδάλου.

Death By Chocolate στρώσεις κέικ σοκολάτας και chocolate fudge

και φυσικά τα ήδη αγαπημένα New York Strawberry Cheesecake και Oreo Madness.

Από τις 18 Μαρτίου, αρώματα, εικόνες και γεύσεις ενεργοποιούν τις αισθήσεις μας στα TGI Fridays™. Φρέσκα υλικά, νέα πιάτα, ανανεωμένα cocktail και ένας καινούργιος κατάλογος, είναι μερικές μόνο από τις κινήσεις μας για να σε ευχαριστήσουμε που έχεις κάνει τα TGI Fridays™ το αγαπημένο στέκι για εσένα και την παρέα σου.

Σε περιμένουμε να τα απολαύσεις!

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη