fbpx allegren wines
Cooking & Tastes

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ POTATO TWISTERS

16 Νοεμβρίου, 2017
-
Comments 0

Γιατί τα Potato Twisters μας είναι τόσο μοναδικά όσο ο Πύργος της Πίζας

Καταλαβαίνεις πως το παράδειγμα που μόλις διάβασες είναι τυχαίο. Για κάποιους ίσως και είναι υπερβολικό. Αλλά ξέρεις κάτι; Μερικές φορές, μόνο με την υπερβολή μπορείς να περιγράψεις κάτι που από μόνο του είναι πολύ καλό και απίστευτα αληθινό!

Και τα Potato Twisters μας ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Και το δηλώνουμε χωρίς φόβο και με πάθος!

Γιατί αυτές οι μαγικές, στροβιλίζουσες ροδέλες πατάτας που μοιάζουν σαν ένα κόσμημα, ένα έργο τέχνης, ένα όνειρο που ξεπήδησε από το καπέλο ενός μάγου…

…είναι όντως αληθινές, φρέσκες, απολαυστικές και εξαιρετικά τραγανές πατάτες που μας φέρνουν στα καταστήματά μας τοπικοί προμηθευτές τηρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Γιατί όταν μιλάμε για ποιότητα, δεν αστειευόμαστε.

Αυτές οι πατάτες που γεμίζουν τις κουζίνες μας και εμείς τις πιάνουμε ευλαβικά στα χέρια μας, τις καθαρίζουμε μεθοδικά και σας τις προσφέρουμε καθημερινά για να μπορείτε όποτε το επιθυμείτε να απολαμβάνετε αυτό το γαστρονομικό θαύμα, που σας κάνει να παθαίνετε Παρασκευή από την πρώτη κιόλας πηρουνιά!

Και τι είναι αυτά τα Potato Twisters που θα παρακολουθήσετε στο video να προκαλούν ρίγη συγκίνησης σε κάποιους, φθονερή ζήλια σε άλλους και μοναδική χαρά δημιουργίας στους Chef μας;

Μα είναι, φυσικά, τραγανές γιρλάντες πατάτας που τηγανίζονται μέχρι να αποκτήσουν εκείνο το χρυσαφένιο χρώμα που έχει ο πρώτος πρωινός ήλιος και μετά περιχύνονται με queso cheese sauce, γαρνίρονται με Monterey Jack και φρεσκοκομμένο pico de gallo (ντομάτα, κρεμμύδι και κολιανδρο) και διανθίζονται με σπιτική sour cream sauce, αναστατώνοντας τους πάντες μόλις φτάσουν μπροστά τους.

Και τώρα θα γυρίσει κάποιος κακόπιστος και θα πει:

“Και εμείς πού το ξέρουμε αυτό;”

Μα δεν το ξέρατε μέχρι σήμερα που #MasKanateTsakotous στην κουζίνα μας! Γι’ αυτό σου λέμε, μην καθυστερείς! Πάτα το link, μπες στην κουζίνα μας και βγάλε μόνος σου τα συμπεράσματα σου!

Και πρόσεξε… Θέλουμε να μας ξανακάνεις τσακωτούς σύντομα. Μείνε συντονισμένος!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη