fbpx allegren wines
Events & Awards

EAT TO RUN & REFUEL AT T.G.I. FRIDAY’S® KOLONAKI

01 Νοεμβρίου, 2013
-
Comments 0

Φοράμε αθλητικά και τρέχουμε

Ο Μαραθώνιος είναι μόλις μία ανάσα μακριά. Για όσους συμμετέχουν, είναι μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες ζωής. 42 χιλιόμετρα παρέα με χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο.

Καλή ενέργεια

Το τρέξιμο για τον Κλασικό Μαραθώνιο θέλει ενέργεια, κατάλληλη προπόνηση, σωστή διατροφή αλλά κυρίως ψυχική δύναμη για να συνεχίσεις μέχρι τον τερματισμό.

Eat to Run

Οι δρομείς επιλέγουν γεύματα με υδατάνθρακες που δίνουν σωματική ενέργεια. Για επιπλέον ενέργεια, στα Friday’s® προσφέρουμε στους δρομείς τα είδη pasta με έκπτωση 50%:

  • Wild Mushroom Penne
  • Jack Daniel’s® Chicken Alfredo
  • Marinara Mushroom Penne

Αν έχεις αποφασίσει να λάβεις μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή (στα 5, 10 ή ακόμα και στα 42χλμ), σε περιμένουμε το Σάββατο 9/11 – μία ημέρα πριν τον αγώνα, στο κατάστημα του Κολωνακίου, με το bib number που σου έχει δοθεί.

Refuel @Fridays® Kolonaki

Σε κάθε Μαραθώνιο δε συμμετέχουν μόνο οι δρομείς. Συμμετέχουν και φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα των δρομέων που τους υποστηρίζουν.

Μετά τον αγώνα, σας περιμένουμε όλους στα Friday’s® στο Κολωνάκι,  για να απολαύσετε το Friday’s@ Marathon Breakfast που δημιουργήσαμε ειδικά για εσάς.

Καλό αγώνα σε όλους  🙂

FRIDAY’S® MARATHON BREAKFAST

BREAKFAST QUESADILLA
Τραγανή tortilla επικαλλυμένη με παρμεζάνα, γεμιστή με ομελέτα με βασιλικό, μπέικον, τυρί Monterey Jack, Mozzarellini και bruschetta mix. Γαρνίρεται με balsamic glaze και συνοδεύεται από ψητά ντοματίνια φούρνου.

OMELETTE BASIL FAJITAS
Λιωμένο τυρί Monterey Jack που επικαλύπτεται με scrambled eggs με βασιλικό. Γαρνίρεται με ψητά ντοματίνια φούρνου. Συνοδεύεται με πίτες αλευριού, iceberg, μπεϊκον και sour cream.

EGG & BACON MINI WAFFLES
Δύο αλμυρές mini βάφλες, επικαλύπτονται με marinara, τυρί Monterey Jack, λωρίδες μπέικον και τηγανητό αυγό.
Συνοδεύονται από ψητά τοματίνια φούρνου.

TURKEY WRAPPER
Δύο πίτες αλευριού με καπνιστή γαλοπούλα, τυρί Swiss, iceberg, μαγιονέζα και ντομάτα.

SWEET BUTTER PANCAKES
Τρία αμερικάνικα pancakes με homemade peanut butter mix.
Σερβίρονται με σως φράουλας ή με λιωμένη πραλίνα φουντουκιού.

 

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη