fbpx allegren wines
Cooking & Tastes

LIVING WELL, TASTES WELL

23 Απριλίου, 2014
-
Comments 0

Το Living Well Menu εμπλουτίζεται με νέες γευστικές προτάσεις, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της γεύσης και της υγιεινής διατροφής, να απολαύσουν περισσότερα θρεπτικά πιάτα, χωρίς να στερούνται την νοστιμιά των T.G.I. Friday’s®.

Πρώτη, δοκίμασε και σχολιάζει το ανανεωμένο μενού μας, η γνωστή διαιτολόγος – διατροφολόγος, Σοφία Ελευθερίου, που γνωρίσαμε πέρυσι ως κριτή στο διαγωνισμό Living Well.

Τα νέα πιάτα του Living Well Menu, περιέχουν ιδιαίτερα θρεπτικά συστατικά, σε ιδανικές αναλογίες, προσφέροντας διατροφικούς συνδυασμούς για το μέγιστο δυνατό διατροφικό όφελος. Ταυτόχρονα παρέχουν λύσεις για όσους προσέχουν εκτός από την διατροφή τους… και τη γραμμή τους.

Στο νέο Living Well Menu θα βρείτε επιλεγμένες πρώτες ύλες μεταξύ των οποίων το κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, η κινόα, οι φράουλες, το ταχίνι, ο σολομός, οι ξηροί καρποί, οι σταφίδες και τα ολόφρεσκα λαχανικά. Τα υλικά αυτά όχι μόνο προσφέρουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά στον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά είναι συνδυασμένα μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Απολαύστε τα Living Well πιάτα:

  • Σαλάτα με κινόα, καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, σπιτικό dressing πορτοκαλιού και φλοίδες παρμεζάνας, και επωφεληθείτε στο μάξιμουμ από τα αντιοξειδωτικά συστατικά που προσφέρει αυτή η QUINOA SUPER SALAD!
  • Σαλάτα με φράουλες, γκλασαρισμένα καρύδια, παρμεζάνα και Balsamic Vinaigrette dressing, για όσους αρέσκονται στους ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς. Η  STRAWBERRY FIELDS SALAD δεν είναι μια απλή δροσερή σαλάτα, αλλά μία σαλάτα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, αρκετά ευεργετικά συστατικά, μεταξύ των οποίων η βιταμίνη C αλλά και ιχνοστοιχεία με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό

STRAWBERRY FIELDS SALAD

  • Κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής μαριναρισμένο με ταχίνι, cottage cheese dip & πίτες ολικής άλεσης. Το TAHINI SOUR CHICKEN WRAPPER αποτελεί μια υγιεινή εναλλακτική της παραδοσιακής tortilla, με επιλεγμένα υλικά υψηλής διαθρεπτικής αξίας, ισορροπημένο διατροφικά λόγω της ιδανικής αναλογίας πρωτεϊνών – υδατανθράκων που παρέχει, και πάνω απ’ όλα πλούσιο σε γεύση!

Taxini sour chicken wrappper_

  • Κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής μαριναρισμένο με ταχίνι με συνοδεία από ντοματίνια φούρνου, ρύζι & μυρωδικά ή μίγμα quinoa με πέστο θυμαριού, ντοματίνια & λιαστή ντομάτα. Το TAHINI SOUR MARINATED CHICKEN αποτελεί ένα πλήρες πιάτο, το οποίο συνδυάζει πρωτεΐνες υψηλής διατροφικής αξίας από το κοτόπουλο, υδατάνθρακες για ενέργεια από το ρύζι ή την κινόα και βιταμίνες, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά από τα ντοματίνια, το θυμάρι και τα διάφορα άλλα μυρωδικά που περιέχει. Είναι ένα πιάτο χαμηλό σε λιπαρά αλλά υψηλό σε απόλαυση!

TAHINI SOUR MARINATED CHICKEN

  • Φιλέτο σολομού, συνοδευμένο από ντοματίνια φούρνου, ρύζι & μυρωδικά ή μίγμα quinoa με πέστο θυμαριού, ντοματίνια & λιαστή ντομάτα. Ένα ξεχωριστό πιάτο πλούσιο σε πρωτεΐνες, ω3 λιπαρά και φυσικά βιταμίνες και μέταλλα.  Επιλέγοντας την κινόα ως συνοδευτικό επωφελείστε διπλά, καθώς αποτελεί ένα ξεχωριστό δημητριακό πλούσιο σε ω3 λιπαρά, σίδηρο και με καλή αναλογία αμινοξέων. Το GRILLED SALMON WITH ROASTED MINI TOMATOES αποτελεί μια ακόμη γευστική επιλογή των TGI Friday’s® για υγιεινά πιάτα υψηλής διατροφικής αξίας!GRILLED SALMON WITH ROASTED MINI TOMATOES

Living Well Menu, τρώμε καλά.. για να ζούμε καλά!

Ευχαριστούμε τη Σοφία Ελευθερίου, για τη συμβουλευτική υποστήριξη και τη Friday’s® διάθεση που μεταδίδει σε κάθε μας συνεργασία.

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη