fbpx allegren wines
Cocktails & Drinks, Cooking & Tastes

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕΙΣ BOONOONOONOOS;

24 Ιουνίου, 2019
-
Comments 0

Το 1981, η ομώνυμη επιτυχία των Boney M ήταν αρκετή για να σε παρασύρει με το ρυθμικό groove της. Με αέρα Καραϊβικής, good vibrations και all-day summer mood έρχονται σήμερα να σε παρασύρουν, και πάλι, τα TGI Fridays και να σε ταξιδέψουν στην Καραϊβική με γεύσεις και αρώματα που θα σε κάνουν να αναφωνήσεις Boonoonoonoos!

Τί σημαίνει όμως Boonoonoonoos; Πρόκειται για μια λέξη που στη γλώσσα των Τζαμαϊκανών υποδηλώνει κάτι που μας αρέσει πολύ, κάτι που αγαπάμε, κάτι σαν τις νέες γλυκόξινες και spicy γεύσεις και τα εξωτικά κοκτέιλ που κάνουν την εμφάνισή τους στα TGI Fridays αυτό το καλοκαίρι.

Αναβιώνοντας την κουλτούρα ενός λαού, οι νέες, συναρπαστικές γεύσεις των TGI Fridays σε μεταφέρουν νοητά στην Καραϊβική, μέσα από ένα γαστρονομικό ταξίδι που σίγουρα θα ενθουσιάσει κάθε food lover.

Ένας τροπικός παράδεισος γεύσεων σε περιμένει στα TGI Fridaysοπότε ετοιμάσου για την πιο λαχταριστή απογείωση! Η συναρπαστική διαδρομή ξεκινά με Tropical Island Tacos με ρούμι, πεπόνι και μάνγκο, λαχταριστά Jamaican Burger Sliders, Breeze Pulled Pork Burger με σιγοψημένο χοιρινό στο φούρνο με μπαχαρικά, και Caribbean Style Jerk Chicken με δροσερές νότες μάνγκο, ανανά και πεπόνι. Οι street food επιρροές από Τζαμάικα συνοδεύονται από παγωμένα, φρουτώδη κοκτέιλ με βάση το Havana Club: Flam and Lime, Bahama Love και Summer in a Glass για να πιείς το καλοκαίρι στο ποτήρι!

Μια καλοκαιρινή, εξωτική απόδραση δεν θα μπορούσε παρά να αφήσει μια γλυκιά επίγευση με το Pina Colada Cheesecake, με γεύση από, τί άλλο, Pina Colada και γαρνιτούρα αφράτης σαντιγί, νιφάδες καρύδας και καψαλισμένων αμυγδάλων.

Φύγαμε λοιπόν για Caribbean Loving στα… TGI Fridays™!

Just say Boonoonoonoos…

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη