fbpx allegren wines
Cocktails & Drinks

ΜΠΙΡΑ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΣΤΑ TGI FRIDAYS™; ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ;

26 Ιουλίου, 2019
-
Comments 0

Εάν δεν το υποψιάστηκες ακόμη, ναι, πρόκειται για την παγκόσμια ημέρα μπίρας και σε καλούμε στις 2 Αυγούστου να τη γιορτάσεις σε όλα τα TGI Fridaysμε την αγαπημένη μας Heineken στα 300 ml με 1 μόνο ευρώ! Απίστευτο; Κι όμως αληθινό!

Τί κι αν η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Πολωνία κατέχουν τις πρώτες θέσεις στην κατανάλωση μπύρας; Εδώ, στην Ελλάδα, η μπίρα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας με τον ίδιο τον Ιπποκράτη να συνιστά το γνωστό σε όλους μας ζύθο ως πολύτιμο φάρμακο και το πρώτο χειροκίνητο ζυθοποιείο στην Ελλάδα να λειτουργεί επί εποχή Όθωνα. Αν μη τι άλλο, έχουμε κερδίσει επάξια το δικαίωμα να γιορτάζουμε μαζί με τους υπόλοιπους λάτρεις της μπίρας ανά τον κόσμο.

Πώς ξεκίνησε όμως αυτή η παράδοση; Η γιορτή της μπίρας ξεκίνησε ως τοπικός εορτασμός στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια αλλά από το 2007 και μετά, άρχισε να εξαπλώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Σήμερα γιορτάζεται σε πάνω από 50 χώρες την πρώτη Παρασκευή του Αυγούστου αποδίδοντας φόρο τιμής στους ζυθοποιούς, τους διανομείς, τους bartenders και φυσικά όλους εσάς, τους λάτρεις της μπίρας!

Να μια ευκαιρία να βρεθείς με φίλους… ή και με αγνώστους που μπορεί να γίνουν φίλοι ενώ απολαμβάνετε μαζί μια Heineken στα TGI Fridays, στις 2 Αυγούστου! Με συνοδεία από… φρέσκες τηγανιτές πατάτες σε ροδέλες με queso cheese sauce και sour cream, aka τα αγαπημένα Potato Twisters, ή από τραγανά πικάντικα φιλετάκια κοτόπουλου με Jack Daniel’s® Sauce και καψαλισμένο σουσάμι, ναι για τα Sesame Jack Chicken Strips μιλάμε, ή και από τα δύο! Who knows; Anything is possible! Με 1 ευρώ τη μπίρα θα χρειαστούμε τρία χέρια για να τους σερβίρουμε όλους!

Εσύ, είσαι για μια Heineken στα TGI Fridays;

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη