Γιόρτασε μαζί μας το Cinco de Mayo με μόλις 2 ευρώ! Στα TGI Fridays™ λατρεύουμε τις μεξικάνικες γεύσεις και τις μεξικάνικες συνήθειες. Αυτή την Κυριακή λοιπόν, 5 Μαΐου, έχουμε φιέστα και θα πάθουμε όλοι Cinco de Mayo! Cinco de Mayo σημαίνει 5η Μαΐου και για το Μεξικό αποτελεί μια πολύ σημαντική εθνική γιορτή. Μια γιορτή
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ DEATH BY CHOCOLATE ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ FRIDAYS BAR
Με λένε Αλεξάνδρα Καμηνιώτη και εργάζομαι στο κατάστημα των Αμπελοκήπων. Στα Fridays™ άρχισα να πηγαίνω με τις φίλες μου για να φάμε Death by Chocolate. Το λατρεύουμε αυτό το γλυκό. Μας άρεσε το Fridays™ περιβάλλον, η μουσική και το προσωπικό το οποίο μας έφτιαχνε πάντα τη διάθεση. Όταν έψαχνα για δουλειά, σκέφτηκα να αφήσω το βιογραφικό
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ GUACAMOLE, ΜΟΝΟ ΣΤΑ FRIDAYS!
Το guacamole έχει πλούσια ιστορία αφού παρασκευαζόταν από τους αζτέκους ήδη από το δέκατο έκτο αιώνα. Ενώ φαίνεται απλό στην εκτέλεση του, θέλει τεχνική για να πετυχαίνει κάθε φορά. Η ποιότητα του αβοκάντο -βασικού συστατικού- κάνει όλη τη διαφορά. Πολύ άγουρο και η συνταγή θα αποτύχει. Υπερβολικά ώριμο και θα πικρίσει. Στα Fridays το guacamole ετοιμάζεται καθημερινά
ΤΟ BAR ΣΤΑ FRIDAYS ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ
Είμαι ο Βασίλης και εργάζομαι στα Fridays Γλυφάδας ως bartender τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ παράλληλα σπουδάζω διακόσμηση και ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το χώρο του Bar και μου αρέσει τόσο η ετοιμασία των ποτών όσο και η επικοινωνία με τους καλεσμένους. Πριν τα Fridays, είχα εργαστεί ως bartender σε μερικές
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ POTATO TWISTERS!
Μόνο που τις κοιτάς σου ανοίγει η όρεξη! Η αρχή γίνεται με τις πατάτες. Γίνονται λεπτές ροδέλες. Tηγανίζονται μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα. Ο μάγειρας τις αγγίζει με δέος . Περιχύνονται με queso cheese sauce. Γαρνίρονται με τυρί Monterey Jack και pico de gallo. Η ειδική ποικιλία από Έλληνες παραγωγούς εξασφαλίζει χρυσό χρώμα και τραγανή
Οι φίλοι του Γιάννη είναι τυχεροί που τον έχουν στην παρέα τους, μιας και έχει αναλάβει να τους μαγειρεύει στον ελεύθερο χρόνο του. Το ίδιο τυχεροί είναι και οι συνάδελφοι του στα TGI Fridays™ στον Άγ.Δημήτριο, εκεί όπου βρίσκουμε το Γιάννη από το άνοιγμα του καταστήματος ως σήμερα. Ο ίδιος αισθάνεται τόσο δεμένος με το