fbpx allegren wines
Fridays People

ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΗ ΜΕ…ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ!

03 Μαΐου, 2019
-
Comments 0

Γιόρτασε μαζί μας το Cinco de Mayo με μόλις 2 ευρώ! Στα TGI Fridays™ λατρεύουμε τις μεξικάνικες γεύσεις και τις μεξικάνικες συνήθειες. Αυτή την Κυριακή λοιπόν, 5 Μαΐου, έχουμε φιέστα και θα πάθουμε όλοι Cinco de Mayo! Cinco de Mayo σημαίνει 5η Μαΐου και για το Μεξικό αποτελεί μια πολύ σημαντική εθνική γιορτή. Μια γιορτή

Read More
People & Places

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ DEATH BY CHOCOLATE ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ FRIDAYS BAR

15 Ιανουαρίου, 2016
-
Comments 0
Read More

Με λένε Αλεξάνδρα Καμηνιώτη και εργάζομαι στο κατάστημα των Αμπελοκήπων. Στα Fridays™  άρχισα να πηγαίνω με τις φίλες μου για να φάμε Death by Chocolate. Το λατρεύουμε αυτό το γλυκό. Μας άρεσε το Fridays™ περιβάλλον, η μουσική και το προσωπικό το οποίο μας έφτιαχνε πάντα τη διάθεση. Όταν έψαχνα για δουλειά, σκέφτηκα να αφήσω το βιογραφικό

Read More
Cooking & Tastes

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ GUACAMOLE, ΜΟΝΟ ΣΤΑ FRIDAYS!

17 Αυγούστου, 2015
-
Comments 0
Read More

Το guacamole έχει πλούσια ιστορία αφού παρασκευαζόταν από τους αζτέκους ήδη από το δέκατο έκτο αιώνα. Ενώ φαίνεται απλό στην εκτέλεση του, θέλει τεχνική για να πετυχαίνει κάθε φορά. Η ποιότητα του αβοκάντο -βασικού συστατικού- κάνει όλη τη διαφορά. Πολύ άγουρο και η συνταγή θα αποτύχει. Υπερβολικά ώριμο και θα πικρίσει. Στα Fridays το guacamole ετοιμάζεται καθημερινά

Read More
People & Places

ΤΟ BAR ΣΤΑ FRIDAYS ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ

10 Αυγούστου, 2015
-
Comments 0
Read More

Είμαι ο Βασίλης και εργάζομαι στα Fridays Γλυφάδας ως bartender τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ παράλληλα σπουδάζω διακόσμηση και ασχολούμαι με τον αθλητισμό.   Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το χώρο του Bar και μου αρέσει τόσο η  ετοιμασία των ποτών όσο και η επικοινωνία με τους καλεσμένους. Πριν τα Fridays, είχα εργαστεί ως bartender σε μερικές

Read More
Cooking & Tastes

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ POTATO TWISTERS!

30 Απριλίου, 2015
-
Comments 0
Read More

Μόνο που τις κοιτάς σου ανοίγει η όρεξη! Η αρχή γίνεται με τις πατάτες. Γίνονται λεπτές ροδέλες. Tηγανίζονται μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα. Ο μάγειρας τις αγγίζει με δέος . Περιχύνονται με queso cheese sauce. Γαρνίρονται με τυρί Monterey Jack και pico de gallo. Η ειδική ποικιλία από Έλληνες παραγωγούς εξασφαλίζει χρυσό χρώμα και τραγανή

Read More
People & Places

ΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ

30 Μαρτίου, 2015
-
Comments 0
Read More

Οι φίλοι του Γιάννη είναι τυχεροί που τον έχουν στην παρέα τους, μιας και έχει αναλάβει να τους μαγειρεύει στον ελεύθερο χρόνο του. Το ίδιο τυχεροί είναι και οι συνάδελφοι του στα TGI Fridays™ στον Άγ.Δημήτριο, εκεί όπου βρίσκουμε το Γιάννη από το άνοιγμα του καταστήματος ως σήμερα. Ο ίδιος αισθάνεται τόσο δεμένος με το

Read More

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη