Το άκουσμα και μόνο μοιάζει εφιαλτικό και σε σοκάρει η ιδέα να μείνεις το καλοκαίρι στην πόλη. Ακολουθώντας όμως την καθιερωμένη διαδρομή για τη δουλειά σου αντιλαμβάνεσαι πως οδηγείς σε άδειους δρόμους και ξάφνου αρχίζει να σε καταβάλει μια αίσθηση πρωτόγνωρης ηρεμίας, μια έκρηξη ευθυμίας που για καιρό είχες ξεχάσει. Σιγά-σιγά σε κυριεύει μια ακατάπαυστη
ΤΟ BAR ΣΤΑ FRIDAYS ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ
Είμαι ο Βασίλης και εργάζομαι στα Fridays Γλυφάδας ως bartender τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ παράλληλα σπουδάζω διακόσμηση και ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το χώρο του Bar και μου αρέσει τόσο η ετοιμασία των ποτών όσο και η επικοινωνία με τους καλεσμένους. Πριν τα Fridays, είχα εργαστεί ως bartender σε μερικές
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΜΕ ΨΥΧΗ ΣΤΑ FRIDAYS ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
Με λένε Οδυσσέα και εργάζομαι στα Fridays Αριστοτέλους. Μετά τις σπουδές μου στη μαγειρική, ολοκλήρωσα την πρακτική μου στα Fridays Πυλαίας. Θυμάμαι τότε να μαγειρεύω για την οικογένεια και τους φίλους μου ασταμάτητα για εξάσκηση. Με τα Fridays προχωρήσαμε σε συνεργασία με αποτέλεσμα σήμερα να εργάζομαι ως store chef στα Fridays Αριστοτέλους. Αγαπώ πολύ τη
SUMMER TRENDS ΣΤΑ FRIDAYS FASHION SECRET NIGHTS!
Τα ρούχα, τα μαλλιά, το make-up αλλά ακόμα και τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε, είναι εργαλεία για να επικοινωνήσουμε την προσωπικότητα μας. Στα Fridays Κηφισιάς το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιουνίου, οι fashion editors Σπύρος Σαββίνος και Βίβιαν Ρουβέλα, μας έδειξαν πως να αξιοποιήσουμε τις τάσεις του καλοκαιριού για το 2015 ώστε να προβάλουμε τον καλύτερο
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ POTATO TWISTERS!
Μόνο που τις κοιτάς σου ανοίγει η όρεξη! Η αρχή γίνεται με τις πατάτες. Γίνονται λεπτές ροδέλες. Tηγανίζονται μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα. Ο μάγειρας τις αγγίζει με δέος . Περιχύνονται με queso cheese sauce. Γαρνίρονται με τυρί Monterey Jack και pico de gallo. Η ειδική ποικιλία από Έλληνες παραγωγούς εξασφαλίζει χρυσό χρώμα και τραγανή
Οι φίλοι του Γιάννη είναι τυχεροί που τον έχουν στην παρέα τους, μιας και έχει αναλάβει να τους μαγειρεύει στον ελεύθερο χρόνο του. Το ίδιο τυχεροί είναι και οι συνάδελφοι του στα TGI Fridays™ στον Άγ.Δημήτριο, εκεί όπου βρίσκουμε το Γιάννη από το άνοιγμα του καταστήματος ως σήμερα. Ο ίδιος αισθάνεται τόσο δεμένος με το