It’s official! Το Mardi Gras της Νέας Ορλεάνης τώρα στα TGI Fridays™, έτοιμο να σε παρασύρει στους καρναβαλίστικους ρυθμούς του. Say what? Ποιο Mardi Gras; Εάν δεν το έχεις ακουστά, ήρθε η στιγμή να το μάθεις με μια επίσκεψη στο πλησιέστερο TGI Fridays™ και να ταξιδέψεις γευστικά και μουσικά στο Mardi Gras της Νέας Ορλεάνης
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ FRIDAYS™ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Ο καιρός μπορεί να αλλάζει διαθέσεις, στα Fridays™ όμως είμαστε σταθερά συντονισμένοι στη χαρά της Παρασκευής! Έχουμε μάλιστα πολλούς λόγους για να είμαστε χαρούμενοι. Πάρε για παράδειγμα το ανακαινισμένο κατάστημα μας στη Μαρίνα Φλοίσβου, με την ανοιχτή κουζίνα και το μοναδικό εξωτερικό bar. Βοηθάει φυσικά και η θέα στη θάλασσα, η οποία σου δίνει την
Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ BARTENDING ΣΤΑ FRIDAYS ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
Με λένε Βαγγέλη Πουπνάρα και εργάζομαι στα Fridays™Αριστοτέλους. Μετά το λύκειο είχα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο (γ’ και δ’ Εθνική) και δούλευα εποχιακά σε παραλιακά μπαρ, την εποχή ακόμα όταν τα Fridays™ ήταν το στέκι όπου σύχναζα με την παρέα μου. Μόλις αποφάσισα να βρω μία μόνιμη συνεργασία, τα Fridays™ ήταν τα πρώτα που σκέφτηκα γιατί μου
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ FRIDAYS ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Το όνομα στην ταυτότητα μου γράφει Εμμανουήλ Γαλανάκης. Είμαι 21 ετών και έχω μεγαλώσει στην Κρήτη, αλλά βρίσκομαι μόνιμα στην Αθήνα τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Σπουδάζω στο τμήμα φυσικοθεραπείας στο ΑΤΕΙ, είμαι πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στο Στίβο, μου αρέσει η φυσική άσκηση αλλά παράλληλα με έλκουν τόσο η τέχνη, όσο και οι δημιουργικές δραστηριότητες. Ασχολούμαι
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FRIDAYS ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
Δουλεύω στα Fridays Κηφισιάς τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι καλεσμένοι του εστιατορίου με γνωρίζουν με το όνομα μου όπως και το Βασίλη με τον οποίο συνεργαζόμαστε. Μας ζητούν και τους δύο στο τηλέφωνο με το όνομα μας και νιώθουμε σα να υποδεχόμαστε φίλους στο κατάστημα. Είναι ωραία η αίσθηση του καλωσορίσματος η οποία ουσιαστικά ξεκινάει την εμπειρία
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ GUACAMOLE, ΜΟΝΟ ΣΤΑ FRIDAYS!
Το guacamole έχει πλούσια ιστορία αφού παρασκευαζόταν από τους αζτέκους ήδη από το δέκατο έκτο αιώνα. Ενώ φαίνεται απλό στην εκτέλεση του, θέλει τεχνική για να πετυχαίνει κάθε φορά. Η ποιότητα του αβοκάντο -βασικού συστατικού- κάνει όλη τη διαφορά. Πολύ άγουρο και η συνταγή θα αποτύχει. Υπερβολικά ώριμο και θα πικρίσει. Στα Fridays το guacamole ετοιμάζεται καθημερινά