Το άκουσμα και μόνο μοιάζει εφιαλτικό και σε σοκάρει η ιδέα να μείνεις το καλοκαίρι στην πόλη. Ακολουθώντας όμως την καθιερωμένη διαδρομή για τη δουλειά σου αντιλαμβάνεσαι πως οδηγείς σε άδειους δρόμους και ξάφνου αρχίζει να σε καταβάλει μια αίσθηση πρωτόγνωρης ηρεμίας, μια έκρηξη ευθυμίας που για καιρό είχες ξεχάσει. Σιγά-σιγά σε κυριεύει μια ακατάπαυστη
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ POTATO TWISTERS!
Μόνο που τις κοιτάς σου ανοίγει η όρεξη! Η αρχή γίνεται με τις πατάτες. Γίνονται λεπτές ροδέλες. Tηγανίζονται μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα. Ο μάγειρας τις αγγίζει με δέος . Περιχύνονται με queso cheese sauce. Γαρνίρονται με τυρί Monterey Jack και pico de gallo. Η ειδική ποικιλία από Έλληνες παραγωγούς εξασφαλίζει χρυσό χρώμα και τραγανή
Οι φίλοι του Γιάννη είναι τυχεροί που τον έχουν στην παρέα τους, μιας και έχει αναλάβει να τους μαγειρεύει στον ελεύθερο χρόνο του. Το ίδιο τυχεροί είναι και οι συνάδελφοι του στα TGI Fridays™ στον Άγ.Δημήτριο, εκεί όπου βρίσκουμε το Γιάννη από το άνοιγμα του καταστήματος ως σήμερα. Ο ίδιος αισθάνεται τόσο δεμένος με το
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙ ΣΚΕΨΗ, ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ!
Δεκαοχτώ χρόνων, αμέσως μόλις απολύθηκε από το στρατό, ο Τάσος Καλοφωλιάς προσλήφθηκε στα TGI Fridays™. Έξι χρόνια αργότερα, έχει καταφέρει να περάσει από όλα τα πόστα της κουζίνας. Με αυτή του την εμπειρία συμμετείχε στον εσωτερικό διαγωνισμό μαγειρικής που διοργάνωσαν τα TGI Fridays™ για να αναδείξουν τους καλύτερους chef. Οι διαγωνιζόμενοι δοκιμάστηκαν σε προκλήσεις όπως γνώσεις
BARTENDER ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ BAR!
O Ηλίας εργάζεται στα TGI Fridays™ Κηφισιάς, μέλος μίας δυνατής ομάδας στο κατάστημα που έχει μία από τις μεγαλύτερες μπάρες της Αθήνας. Οι bartender του καταστήματος μπορούν όχι μόνο να ετοιμάσουν τα καλύτερα cocktail αλλά και να βοηθήσουν τους καλεσμένους τους να ανακαλύψουν νέες γεύσεις. “Μία από τις χαρές της δουλειάς, είναι να βλέπεις έναν καλεσμένο
Ο Βασίλης εργάζεται τα τελευταία 8 χρόνια στα Fridays στην Κηφισιά. Ζήτησε να βρίσκεται στην υποδοχή για να έχει άμεση επαφή με τους καλεσμένους του καταστήματος. Εκεί όπου μπορεί να ανοίξει συζητήσεις και να γνωρίσει όσους φιλοξενούνται στο εστιατόριο. Μετά από σχεδόν μία δεκαετία είναι οικείο πρόσωπο για τους θαμώνες και γνωστός για την ικανότητα