fbpx allegren wines
People & Places

FRIDAYS™ PEOPLE: Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRIDAYS™ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ!

24 Οκτωβρίου, 2014
-
Comments 0

Η Μαρία είναι η φωνή και η εικόνα των Fridays™ στο Κολωνάκι.

Στις τηλεφωνικές κρατήσεις αναλαμβάνει την ενημέρωση για όλα τα διαφορετικά είδη εκδηλώσεων που μπορούν να φιλοξενηθούν στο κατάστημα. Στο διάλογο μαζί σας ρωτάει τις απαραίτητες πληροφορίες που θα δημιουργήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία φαγητού, είτε πρόκειται για γενέθλια, πάρτυ και εταιρικές εκδηλώσεις, είτε για press conferences, επιβραβεύσεις συνεργατών ή Businesss Dinners.

Θα τη βρείτε πάντα χαμογελαστή να υποδέχεται τους καλεσμένους των Fridays™ Κολωνακίου και να τους ενημερώνει για τις τρέχουσες ενέργειες και προσφορές. Η Μαρία μπορεί να σας ενημερώσει και για όλα τα θέματα που αφορούν στην Fridays™ Club Card: να εξηγήσει για τα προνόμια που παρέχει και να εκδόσει νέα κάρτα.

Έχοντας για χόμπι το χορό και μάλιστα διαφορετικά είδη του (χιπ χοπ, μπαλέτο, λάτιν, φλαμένγκο, κλακέτες), έχει μάθει να κινείται με χάρη και να προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση. Δεν υπάρχει πρόκληση που να μην έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει στο πόστο της αν και η αλήθεια είναι ότι οι δυσκολίες είναι ελάχιστες. Είναι τόσο φιλική και προσιτή που κάνει τους άλλους να αισθάνονται αμέσως σα να την γνωρίζουν χρόνια.

Αυτή είναι και η πρόθεση της Μαρίας και το ότι το καταφέρνει την κάνει ακόμα πιο χαρούμενη. Θέλει οι καλεσμένοι των Fridays™ να αισθάνονται πως επισκέπτονται ένα μέρος οικείο όσο το σπίτι τους και το πετυχαίνει εξασφαλίζοντας τους ένα τραπέζι που θα τους αρέσει και συστήνοντας τους στους σερβιτόρους που θα τους εξυπηρετήσουν.

Επειδή απολαμβάνει την επικοινωνία με τους ανθρώπους μπορεί και δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα με καλή διάθεση, χιούμορ και χαρούμενη ατμόσφαιρα η οποία στη συνέχεια ενισχύεται από την υπόλοιπη ομάδα στο εστιατόριο Fridays™ Κολωνακίου.

Το συνολικό αποτέλεσμα φαίνεται από όλα τα χαμογελαστά πρόσωπα που βλέπουμε στο Κολωνάκι!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη