fbpx allegren wines
Friday's People

FRIDAY’S PEOPLE: ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

05 Ιουνίου, 2013
-
Comments 0

Στα Friday’s® βρίσκετε τα πιο νόστιμα φαγητά και τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα.
Στους Αμπελόκηπους για παράδειγμα, συναντάτε στην υποδοχή τα τελευταία 5 χρόνια την Μαρία.

fridayspeople5
Μαρία Καρύδη

Αδυναμία της -όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία- είναι το Chicken Fajitas από το Mexican menu.

fridayspeople3
Στήθος κοτόπουλου 170gr στη σχάρα, μαριναρισμένο σε Fajita Marinade. Όλες οι Fajitas συνοδεύονται από ισπανικό ρύζι, τυρί Colby, pico de gallo, sour cream, guacamole, αχνιστές πίτες από αλεύρι και φρέσκια μεξικάνικη salsa. Σερβίρονται σε καυτό μαντεμένιο σκεύος επάνω σ’ ένα στρώμα από σωταρισμένα κρεμμύδια, πράσινες και κόκκινες πιπεριές.

 

Η Μαρία συλλέγει αναπτήρες αλλά και Friday’s®Pins που αναγνωρίζουν τη δουλειά της. Της κάναμε μερικές ερωτήσεις που μας επιτρέπουν να την γνωρίσουμε καλύτερα:

Μαρία τι αγαπάς περισσότερο στα Friday’s®; Τους ανθρώπους γιατί τους χαρακτηρίζει η θετική σκέψη, η δημιουργικότητα, το αίσθημα της φιλοξενίας και ο επαγγελματισμός. Αυτά είναι τα συστατικά που κατά την γνώμη μου κάνουν τα T.G.I. Friday’s το καλύτερο μέρος για να δουλεύεις.

Πώς εκφράζεται το Friday’s spirit στο κατάστημα Αμπελοκήπων; Το πάθος και η ενέργεια που δίνουμε για να κρατάμε την δέσμευσή μας απέναντι στους καλεσμένους μας. Να τους εξυπηρετούμε και να συμπεριφερόμαστε με φροντίδα και σεβασμό. Τα T.G.I. Friday’s είναι αναγνωρίσιμα για τα καταπληκτικά φαγητά και ποτά που σερβίρουν αλλά και για την αληθινά φιλόξενη ατμόσφαιρα. Οι άνθρωποι που εργαζόμαστε στο κατάστημα των Αμπελοκήπων, σάλα και κουζίνα, λειτουργούμε ως ομάδα ακόμα και αν όλοι μας είμαστε τόσο διαφορετικοί μεταξύ μας. Όσο διάσημη, μοναδική και μυστική είναι η συνταγή της Jack Daniels sauce , εγώ θα σας αποκαλύψω το μυστικό συστατικό του Friday’s spirit που δεν είναι άλλο από τους ανθρώπους που στελεχώνουν τις ομάδες μας.

Πες μας μία εμπειρία που σου έχει μείνει αξέχαστη όσο είσαι μέλος της ομάδας Friday’s®; Τα T.G.I.Friday’s φροντίζουν και ενδιαφέρονται ώστε όλα τα μέλη να έχουμε τα απαραίτητα εφόδια και ακόμα παραπάνω, ώστε να μπορούμε να εξελισσόμαστε ατομικά και επαγγελματικά μέσω μιας συνεχούς διαδικασίας “εκπαίδευσης”. Κάτι που μου έχει μείνει αξέχαστο είναι το σεμινάριο για άνοιγμα εστιατορίου που έχω παρακολουθήσει, καθώς μέσα από αυτό είχα να ανακαλύψω άγνωστες πτυχές και ικανότητες του εαυτού μου. Και επειδή όλα τα μέλη των TGI Friday’s έχουν μια αστεία στιγμή να διηγηθούν, δεν θα ξεχάσω στα προηγούμενα γενέθλιά μου όταν με ανέβασαν στο bar με το Friday’s Sundae στο χέρι για να μου τραγουδήσουν, χτύπησε το τηλέφωνο και το καθήκον με καλούσε να απαντήσω “Friday’s® Αμπελόκηποι. Είμαι η Μαρία. Πως μπορώ να εξυπηρετήσω;”

Μαρία με ποιο τρόπο κάνεις την κάθε μέρα να είναι σαν Παρασκευή; Χαμογελάω όσο μπορώ περισσότερο!

Εσείς, με ποιο τρόπο κάνετε την κάθε μέρα σας να γίνεται Παρασκευή;

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη