fbpx allegren wines
People & Places

FRIDAY’S PEOPLE: ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ

23 Ιουλίου, 2014
-
Comments 0

Από τότε που ξεκίνησε τη συνεργασία της με τα Friday’s®, η Αθηνά πρόσεξε πως υπάρχει κάτι διαφορετικό στο περιβάλλον της νέας της δουλειάς. Ό,τι μέρα και αν ήταν, ό,τι και αν συνέβαινε, οι συνάδελφοι της διατηρούσαν συνεχώς το κέφι τους το οποίο κατάφερναν μάλιστα να το μεταδώσουν. Δεν άργησε και η ίδια να μάθει τον τρόπο να το καταφέρει.

Το μυστικό είναι να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με θετική διάθεση, γνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι γύρω σου θα σε βοηθήσουν να έχεις καλή διάθεση. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να δουλεύεις ως μέλος της ομάδας Friday’s®.

Η Αθηνά η οποία είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με ατομικά σπορ (κολύμβηση, τένις, τοξοβολία), έμαθε μέσα από τη συνεργασία της με τα Friday’s® τα οφέλη του να ανήκεις σε μία ομάδα όπου όλου κερδίζουν μαζί.

Από κει και έπειτα η καθημερινότητα στα Friday’s® Αμπελοκήπων είναι γεμάτη μικρές, χαριτωμένες ιστορίες – αποτέλεσμα της καλής διάθεσης και ‘τρέλας’ που επικρατεί στο κατάστημα. Όπως εκείνη την ημέρα όπου είχε γίνει κράτηση 80 ατόμων σε μια εκδήλωση επανένωσης παλαιών συμμαθητών. Η αφίσα που είχαν ετοιμάσει έδειχνε δύο νέα παιδιά που περνούσαν από μία πόρτα και μεταμορφώνονταν σε μεσήλικες με παιδιά.

Πλάκα έχει αυτή η αφίσα, είχε σκεφτεί η Αθήνα.

Ακόμα μεγαλύτερη πλάκα είχε όταν συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 100 άτομα γύρω από το μπαρ τα οποία είχαν την ηλικία γονιών αλλά την ενέργεια εφήβων. Ήταν τόσο χαρούμενοι και ευδιάθετοι που έβλεπαν μετά από καιρό ο ένας τον άλλο ώστε να λειτουργούν και πάλι σαν ξέγνοιαστοι μαθητές που έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους.

Είναι μία από τις πολλές γλυκές στιγμές από συναντήσεις ανθρώπων που βλέπει η Αθηνά στα Friday’s®: φίλοι που έρχονται να μοιραστούν την καθημερινότητα τους, ζευγάρια που βγαίνουν ραντεβού και μοιράζονται ένα δροσερό μιλκσέικ, γονείς με τα παιδιά τους να απολαμβάνουν παγωτό, παρέες που δοκιμάζουν νέα cocktail στο μπαρ, φίλοι που κάνουν παρέα από το σχολείο-στη σχολή-στη ζωή-και για πάντα.

Πώς να μη γίνεται η κάθε μέρα Παρασκευή όταν είσαι στα Friday’s®;

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη