fbpx allegren wines
Cocktails & Drinks

ΤΑ FRIDAYS COCKTAILS ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!

19 Δεκεμβρίου, 2014
-
Comments 0

Οι bartenders των TGI Fridays™ δημιουργούν χριστουγεννιάτικα cocktails, διαφορετικά σε κάθε εστιατόριο. Με την έμπνευση τους, την περιέργεια και την αγάπη τους για την παρασκευή ποτών, δημιουργούν για εσάς νέους συνδυασμούς και γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν σε παραμυθένιους προορισμούς.

TGI Fridays™ Κηφισιάς

Οικείες γεύσεις με ανατροπές παρουσίασε η ομάδα της Κηφισιάς.

To HAVANA HOLY SPIRIT που σερβίρεται σε ψηλό ποτήρι συνδυάζει Havana, Grand Marnier, σπιτικό σιρόπι τζίντζερ, χυμό δαμάσκηνο και φρέσκο χυμό λεμόνι.

To FRIDAYS XMAS BRAMBLE περιέχει Beefeater Gin, raspberry, χυμό λεμόνι και ένα μυστικό υλικό έκπληξη. Σερβίρεται σε σπιτικό βάζο και μοιάζει αρκετά οικείο, φέρνοντας στο νου σπιτικές γιορτές με οικογένεια και φίλους.

Havana Holy Spirit
Havana Holy Spirit
bartender-cocktails-kifisia
Fridays Xmas Bramble

TGI Fridays™ Γλυφάδας

Στη Γλυφάδα ετοίμασαν ένα cocktail αριστοκρατικό όπως η Jackie Kennedy: Jack Daniel’s, στοιχεία καπνισμένου ξύλου, Disaronno Amaretto και φρέσκος δυόσμος. Απογειώνεται με τη σπιρτάδα του ginger. Το όνομα του: JACKIE KENNEDY.

Το δεύτερο cocktail, το RED GAUD, είναι ένα πραγματικό κόκκινο στολίδι. Αρώματα κακάο, καφέ, καπνού και μπαχαρικών από τη Havana Reserva συνδυάζονται με αρώματα βανίλιας, καραμέλας και φρέσκων κόκκινων φρούτων από το Αγιωργίτικο του Παπαϊωάννου.

Jackie Kennedy (αριστερά) - Red Gaud (δεξιά)
Jackie Kennedy (αριστερά) – Red Gaud (δεξιά)

TGI Fridays™ Κολωνακίου

Παιδικές αναμνήσεις και “γαλαζοαίματες” γεύσεις σας περιμένουν στο Κολωνάκι!

Το KING’S PEAR είναι ένα ισορροπημένο, φρουτώδες cocktail με Beefeater London Dry Gin, μαρμελάδα ροδάκινο, σιρόπι elderflower και σπιτικό σιρόπι από αχλάδι.

Το GRANNY’S TALE θα σας μεταφέρει σε ένα ζεστό προορισμό, αφού -όπως λέει και το όνομά του- είναι τόσο γλυκό όσο τα παραμύθια της γιαγιάς! Με βάση το Havana Club Añejo Reserva και σιρόπι καραμέλας βουτύρου, ολοκληρώνεται με χυμό lime και cranberry, κόκκινο μήλο και λίγες σταγόνες από vanilla bitters. Σερβίρεται με τρίμμα μπισκότου στο χείλος και μια καραμέλα βουτύρου στο πλάι!

King's Pear
King’s Pear
Granny's Tale
Granny’s Tale

TGI Fridays™ Πυλαίας

Οι bartenders του εστιατορίου στην Πυλαία συνδύασαν την καλοτυχία του ροδιού με τη δροσιά του μήλου, τυλίγοντας όνειρα με άχνη και Absolut Vodka για να ετοιμάσουν το DIRTY SELFIE.

Στο FANCY GOLD έβαλαν μια πινελιά Passion Fruit, το αγαπημένο ρούμι Havana 3 Años και μυρωδιά φρέσκου δυόσμου που σε παρασύρει.

Fancy Gold (αριστερά) - Dirty Selfie (δεξιά)
Fancy Gold (αριστερά) – Dirty Selfie (δεξιά)

 TGI Fridays™ Αμπελοκήπων

Η ομάδα των Αμπελοκήπων εμπνεύστηκε και σας παρουσιάζει το CARAMEL PASSION SHAKER. Καραμέλα και passion fruit συνδυάζονται με φρέσκο lime χτυπημένα στο shaker. Η γευστική απόλαυση ολοκληρώνεται με το μοναδικό Havana Club Añejo 3 Años.

Για τη δεύτερη Χριστουγεννιάτικη πρότασή τους, μας είπαν: “Τι και αν το σερβίρουμε σε ποτήρι κρασιού, δεν είναι ροζέ κρασί, είναι το GIN BERRY! Συνδυάσαμε το ginger με το raspberry και το λεμόνι, πρόσθεσαμε Beefeater London Dry Gin και σας προκαλούμε να το δοκιμάσετε χωρίς καλαμάκι!”

Caramel Passion Shaker
Caramel Passion Shaker
Gin Berry
Gin Berry

TGI Fridays™ Αγίου Δημητρίου

Η ομάδα του Αγ.Δημητρίου, μάζεψε φασκόμηλο, δημιούργησε σπιτικό σιρόπι, το συνδύασε με χυμό από φρέσκα μανταρίνια και ροζ grapefruit και μας προτείνει με βάση το Beefeater Gin το PICADILLY SAGE.

Συνδυάζοντας Fridays House Rum Havana 3 Años, φρέσκο λεμόνι και πικραμύγδαλο, ετοίμασαν το HAVANA ALMOND GRASS, έτοιμο να κατακτήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό.

bartender-cocktails-agdimitrios
Havana Almond Grass (αριστερά) – Picadilly Sage(δεξιά)

TGI Fridays™ Φλοίσβου

Στη μαρίνα του Φλοίσβου ακόμα και τα Χριστούγεννα έχουν άρωμα καλοκαιριού! Δυο δροσερές προτάσεις, φτιαγμένες αποκλειστικά για εσάς:

Το HAVANA FLAVOR STORM, φέρνει την Κούβα και την Ελλάδα στο ίδιο ποτήρι! Havana Club Añejo 3 Años, χυμός lime, σιρόπι αγαύης και σπιτικό σιρόπι Raki Orange.

Το GREEN JASMIN RUSSIAN συνδυάζει την Absolut Vodka και το Disaronno Amaretto με γεύσεις από γιασεμί, πράσινο μήλο και lime.

bartender-cocktails-flisvos
Green Jasmin Russian (δεξιά) – Havana Flavor Storm (αριστερά)

TGI Fridays™ Αριστοτέλους

Στην Πλατεία Αριστοτέλους τα νέα cocktails γίνονται η καλύτερη συντροφιά για την Fridays εμπειρία.

Το LUCKY BERRY είναι το γούρι της νέας χρονιάς με ρόδι, δροσερά φρούτα και το βασιλιά των αποσταγμάτων -το κρασί- να συγκινεί τον ουρανίσκο.

Το GRAPENESS συνδυάζει Havana Club Añejo 3 Años με αρώματα εσπεριδοειδών για τέλεια αρμονία.

bartender-cocktails-aristotelous
Lucky Berry (αριστερά) – Grapeness (δεξιά)

Xmas Cocktails Inspirations

Φέτος τα Χριστούγεννα, δοκίμασε νέες γεύσεις και εμπειρίες στα bar των TGI Fridays™.  Κάθε εστιατόριο έχει δημιουργήσει δύο δικά του πρωτότυπα cocktails, τα οποία βρίσκεις αποκλειστικά σε αυτό για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Περιμένουμε να τα δοκιμάσεις και να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου στα σχόλια!

Cheers!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη