fbpx allegren wines
Events & Awards

ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ FRIDAY’S® ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ!

08 Ιουνίου, 2014
-
Comments 0

Σε πολλά από τα καταστήματα Friday’s® θα δεις στην εσωτερική διακόσμηση μία κωπηλατική λέμβο. Είναι ένα σύμβολο που λειτουργεί σαν υπενθύμιση για το ότι
η επιτυχία έρχεται πάντα μέσα από τη συνεργασία.

Σε μία λέμβο άλλωστε δεν πετυχαίνει κάποιος μόνος του, αλλά όλοι μαζί σαν ομάδα.

Αυτό το μάθημα δεν ξέχασε ποτέ της η Έρση Ανδριτσάκη, η οποία ξεκίνησε τη συνεργασία της με τα Friday’s® όταν ήταν ακόμα σπουδάστρια δημοσιογραφίας. Ανταποκρίθηκε τότε σε μία αγγελία η οποία επικεντρωνόταν στο χαρακτήρα των υποψηφίων περισσότερο, παρά στην επαγγελματική τους εμπειρία.

Η Έρση δεν άργησε να ανακαλύψει πόσο της ταιριάζουν οι αξίες αλλά και η φιλοσοφία των Friday’s®. Σχεδόν 17 χρόνια αργότερα, εργαζόμενη πλέον στη θέση της Διευθύντριας Λειτουργίας, είδε τη δουλειά της να ξεχωρίζει ανάμεσα σε 55 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ήταν το 2013 όταν η Έρση έλαβε το βραβείο “International Operator 2013”, μια επιβράβευση την οποία και αφιέρωσε σε όλους τους διευθυντές και το προσωπικό των καταστημάτων. Όλοι μαζί άλλωστε ξεπερνούν καθημερινά τον εαυτό τους για να εξυπηρετήσουν τους καλεσμένους τους.

 award

10426583_686102688110939_7044448808359653705_nΗ ίδια μας είπε: “Είμαι υπερήφανη που εργάζομαι για τα Friday’s®, επειδή όχι μόνο δεν έριξαν τον πήχη κατά τη διάρκεια της κρίσης, αλλά προσανατολίστηκαν αντίθετα στην αναζήτηση νέων πρακτικών, καινοτόμων συνταγών και συνεχούς βελτίωσης της εξυπηρέτησης με στόχο πάντα την ικανοποίηση και εξυπηρέτηση όσων μας επιλέγουν. Είμαι χαρούμενη που έχω συνεργάτες που βοηθούν και υποστηρίζουν το κοινό μας όραμα για την καλή λειτουργία των εστιατορίων Friday’s® και γι’αυτό θεωρώ ότι η βράβευση που έγινε στο πρόσωπο μου αφορά στην ομαδική μας δουλειά”.

Είναι στη φιλοσοφία των Friday’s να επιβραβεύουν και να αναγνωρίζουν το έργο των συνεργατών τους. Οι διευθυντές των καταστημάτων προτείνουν όσα μέλη από την ομάδα τους έχουν τις προδιαγραφές να ξεχωρίσουν και έπειτα από μία διαδικασία διαλογής, επιλέγονται οι καλύτεροι σε κάθε κατηγορία σε Ευρωπαϊκό ή διεθνές επίπεδο.

Όταν ο Κώστας Μανιατάκος έλαβε το βραβείο του TRUE BELIEVER, κατάλαβε ότι αναγνωρίστηκε η 9ετής πορεία μέσα στην οποία εφάρμοσε τις αξίες των Friday’s®.

costas1

Ο ίδιος μας είπε: “Έχω δει συνολικά στα 9 χρονιά που απασχολούμαι πως τα Friday’s® είναι μια μικρή κοινωνία η οποία αναλαμβάνει και αξιοποιεί ανθρώπους, σε μια εταιρεία ανθρωποκεντρική της οποίας οι δραστηριότητες εστιάζουν στον άνθρωπο. Υπάρχει ένα είδος κοινωνικού συμβολαίου μεταξύ μας που μας επιτρέπει να συνεργαζόμαστε αρμονικά και να γινόμαστε μια μικρή οικογένεια. Είναι κάτι που κατανοείται μόνο όταν το ζήσει κάποιος εσωτερικά”.

Από το 1997 που άνοιξαν τα Friday’s® στην Ελλάδα έχουν διακριθεί αρκετές φορές όπως το 2000 και το 2001 ως Καλύτεροι Operator Διεθνώς – ανάμεσα σε 60 χώρες ή το 2005 ως Retailer of the Year.

Η συνταγή της επιτυχίας των Friday’s® παραμένει ίδια: οι άνθρωποι της έχουν ισότιμες ευκαιρίες για να διακριθούν και όλοι μαζί  δημιουργούν την πιο κεφάτη ατμόσφαιρα για λαχταριστά πιάτα, πρωτότυπες γεύσεις, αποκλειστικές συνταγές και μοναδικά cocktails.

Συμφωνείς;

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη