fbpx allegren wines
Cooking & Tastes, Events & Awards

Η FIESTA CUBANA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΑ TGI FRIDAYS™

02 Φεβρουαρίου, 2015
-
Comments 0

Ζήσε έξω από τα συνηθισμένα μέσα από την εμπειρία της FIESTA CUBANA που σου δίνει την αφορμή για να χορέψεις salsa, να δοκιμάσεις εξωτικά cocktail -με ρούμι Havana Club -μέχρι αργά το βράδυ και να απολαύσεις αυθεντικές κουβανέζικες γεύσεις.

oldcuban3

Το βασικό χαρακτηριστικό της Κούβας είναι η μουσική της που είχε πάντα επιρροή σε ολόκληρο τον κόσμο: έξαψη, ένταση, χορός, μελωδίες, groove, κρουστά και τρομπέτες. Αν ενώσουμε το πνεύμα της Κούβας με το Friday’s spirit, το κλίμα των αποκριών με τη βραδινή έξοδο, αντιλαμβανόμαστε πραγματικά τι σημαίνει FIESTA CUBANA.

odalis3

Επειδή Κούβα χωρίς Havana δε γίνεται, διαλέγουμε ένα από τα τρία νέα cocktail όπως το Ultimate Zombie με το μοναδικό tiki ποτήρι που θυμίζει καρύδα και έχει χυμό ανανά, πορτοκάλι, φρέσκο lime, ρούμι, πουρέ mango, Havana Club Añejo 3 Años και Havana ClubAñejo Reserva.

zombie2

Το Old Cuban, κλασικό και οικείο, θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου χάρη στη γεύση του από “παλιά Κούβα” και το συνδυασμό του από ρούμι Havana Club Añejo 3 Años με Havana Club Añejo 7 Años, φρέσκο lime, tabasco, φύλλα μέντας και σιρόπι passion fruit.

old-cuban

Αν πάλι αγαπάς το Daiquiri, θα ενθουσιαστείς με το Pumpkin Daiquiri που συνδυάζει τη γλυκύτητα της κολοκύθας με το φρέσκο lime και το ρούμι Havana Club Añejo 3 Años.

pumpkin

Όπως κάθεσαι στο bar, με το cocktail στο χέρι και την Κούβα στην καρδιά, αν το στομάχι αρχίσει να στέλνει σήματα που απαιτούν την άμεση προσοχή σου, ζήτησε τις παραδοσιακές κουβανέζικες τηγανίτες Cuban Corn Fritters, από καλαμπόκι, αυγό και μπαχαρικά.

fritters

Ή τη Mini Picadillo Quesadilla με quesadillas που έχουν γέμιση από picadillo mix και τυρί Monterey Jack, που βουτάς σε σπιτική salsa.

quesadilla

Οπωσδήποτε θα δοκιμάσεις το Cuban Sandwich με τη βιεννέζικη μπαγκέτα του που αγκαλιάζει το ψιλοκομμένο χοιρινό φούρνου, τις πίκλες, το καπνιστό ζαμπόν και το λιωμένο τυρί Swiss.  Κόκκινο λάχανο, κρεμμύδι, μαγιονέζα και μουστάρδα Dijon ολοκληρώνουν το πιάτο που θα συνοδεύει από εδώ και πέρα τα cocktail σου.

cuban-sandwich2

Το αυθεντικό κλίμα Fiesta Cubana θα σε απογειώσει! Τα κουβανέζικα πάρτυ, που οργανώνουμε, θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξυπνήσεις τον Λατίνο/την Λατίνα μέσα σου.

salsa-sinners-odalis

Στην Αθήνα με τη χορευτική ομάδα Salsa Sinners:

ΑΘΗΝΑ

  • Γλυφάδα στις 5 Φεβρουαρίου
  • Αμπελόκηποι στις 6 Φεβρουαρίου
  • Κηφισιά στις 19 Φεβρουαρίου
  • Την Κυριακή της Αποκριάς γιόρτασε μαζί μας στο Κολωνάκι στις 22 Φεβρουαρίου.

 

Έλα να χορέψεις σε ρυθμό salsa και στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Αριστοτέλους στις 6 Φεβρουαρίου
  • Πυλαία στις 12 Φεβρουαρίου

Ετοιμάσου να γίνεις Chico Cubano (κουβανέζικο αγόρι) και Chica Cubana (κουβανέζικο κορίτσι) σε όλα τα εστιατόρια TGI Fridays™ μέχρι και τις 2 Μαρτίου. #fiestacubana

1
Βασιλική Καραζογιάννη (missbloom/yupii.gr)/Πηνελόπη Κάπνουλα (Fashion Architect)
2
Λώρη Μοσχοβάκη, Αλεξάνδρα Παπαντωνίου (tickityflippinboo)
3
Η Εμμανουέλα Κόκκαλη με τη φίλη της (emmaforeatingaround / joinus)
5
Μαργαρίτα Γραμματικού, Κωνσταντίνα Μπόθου (savoirville.gr)
6
Fashionfreaks team
7
Γιάννης Τούμπανος (Athens Dee Jay)
8
Χρήστος Χατζηιωάννου (Oneman.gr)
9
Μαριέτα Χριστοπούλου (ladylike.gr)
10
Τάσος Λαζαρίδης (PoshFashion)

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη