fbpx allegren wines
People & Places

ΠΑΘΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ TGI FRIDAYS™!

24 Οκτωβρίου, 2016
-
Comments 0

Στα TGI Fridays™ μπορεί ο καθένας να ζήσει το δικό του story. Για την ακρίβεια, μπορεί αν θέλει να αλλάξει τον ρου της ιστορίας, να κάνει κάθε μέρα να μοιάζει με Παρασκευή, να έχει όσες ώρες θέλει στην διάθεση του και να απολαμβάνει τις ώρες αυτές με τον πιο super τρόπο που έχει στο μυαλό του. Σκέψου κάτι σαν μια μαγική κάψουλα, που μπαίνεις μέσα και οδηγείσαι στις πιο τρελές σου επιθυμίες. Κάτι που είναι fun, έχει ρυθμό, ένταση και μπορείς να το ζεις μόνος ή με παρέα. Αυτό είναι το Fridays Mood.

Το #epathaparaskevi, λοιπόν, δεν προέκυψε τυχαία, αλλά ύστερα από απανωτές εξομολογήσεις όσων το ζουν στα Fridays και το περιγράφουν ως μια κατάσταση ευδαιμονίας και απελευθέρωσης . Μπορεί να συμβεί με την πρώτη δαγκωνιά από ένα ζουμερό Μushroom Bacon Cheeseburger, με την πρώτη γουλιά από μία γενναιώδορη Margarita ή ακόμα και μετά από ένα small talk με τους χαρισματικούς bartenders μας.

Το #epathaparaskevi είναι το δικό σου unagi και όλα ξεκινούν με το που πατάς το πόδι σου σε ένα Fridays. Μετά από αυτό όλα οδηγούν στην επική διάθεση. Και αυτή η επική διάθεση είναι η δική μας κινητήριος δύναμη. Είναι ο λόγος να σκεφτόμαστε κάθε τόσο τρόπους για να απογειώνουμε την εμπειρία σου. Σκοπός μας είναι να μην μένεις απλά ευχαριστημένος αλλά και ολοκληρωμένος μετά από μια επίσκεψη στη χώρα της Παρασκευής! Γι’ αυτό όχι μόνο φροντίζουμε να ανανεώνουμε το μενού μας με πιάτα που δημιουργούν γευστικό εθισμό αλλά, παράλληλα, διοργανώνουμε events, προσφέρουμε καθημερινά daily picks, μαθαίνουμε τα γενέθλια σου και τα γιορτάζουμε μαζί σου όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Με λίγα λόγια; Το #epathaparaskevi δεν το παθαίνεις μόνο εσύ μαζί μας αλλά και εμείς μαζί σου. Και το απολαμβάνουμε.

Και επειδή οι δικές σου #epathaparaskevi εμπειρίες είναι για εμάς ο καλύτερος λόγος για να χαιρόμαστε και να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, σε προσκαλούμε να συνεχίσεις να παθαίνεις Παρασκευή όσο πιο συχνά γίνεται και να μοιράζεσαι τις πιο epic στιγμές σου κοντά μας στα κανάλια μας, βάζοντας το hashtag της πιο ανεβαστικής διάθεσης.

Πάμε για δέος λοιπόν. Αυτόν τον χειμώνα το #epathaparaskevi , ας γίνει το motto μας!  

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη