fbpx allegren wines
Cocktails & Drinks

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ R & B COCKTAIL ΣΟΥ!

22 Ιουλίου, 2016
-
Comments 0

Είτε έρχεσαι στα Fridays™ για να ηρεμήσεις δίπλα στη θάλασσα στο Φλοίσβο, να χαλαρώσεις στην αυλή της Κηφισιάς ή να βρεθείς με την παρέα για ένα καλοκαιρινό cocktail στη Γλυφάδα, έρχεται η ώρα που χρειάζεται να αποφασίσεις.

 

Ποιο είναι για εσένα το κατάλληλο R&B Fridays™ cocktail;

 

Οι bartender μας μπορούν -και θα χαρούν- να σε βοηθήσουν να επιλέξεις, ίσως όμως χρειαστεί να βοηθήσεις ένα φίλο ή μια φίλη σου. Την επόμενη φορά που θα έρθετε στα Fridays™ για ένα cocktail, εντυπωσίασε τους με τις γνώσεις σου.

 

Εξήγησε τους ότι υπάρχουν τρία νέα R&B cocktails και σαν ένα καλοκαιρινό παιχνίδι, πρότεινε τους τι να διαλέξουν. (Μπορείς να «κλέψεις», αν συμβουλευτείς το σουπλά σου!)

 

Αν κάποιος στην παρέα είναι προβληματισμένος, έχει γεμίσει σκέψεις και χρειάζεται άμεσα αποσυμπίεση, δώστου την ευκαιρία να βρει την καλοκαιρινή του διάθεση πριν έρθει το φθινόπωρο. Ένα 7 Nights in Havana περιέχει όλη την ενέργεια της Κούβας και μεταδίδει την πιο θετική διάθεση.

 

Αν όμως ένας φίλος ή μία φίλη έχει ήδη καλή διάθεση, τότε ενίσχυσε την με ένα  Havana Summer Elixir ώστε να τη μεταδώσει σε όλους!

 

Και τέλος, για τους πιο περιπετειώδεις, πρότεινε ένα Watermelon Rum Splash γιατί έρχεται κάποια στιγμή που όλοι χρειάζονται να ανοίξουν τους…γευστικούς τους ορίζοντες!

 

Τους φίλους σου θα τους εντυπωσιάσεις ακόμα περισσότερο αν τους καλέσεις στα Fridays τις Τρίτες (14.90€ για κάθε συνδυασμό R&B burger και cocktail) ή τον Αύγουστο ( 5€ στα R&B cocktails από 2 έως και 15 Αυγούστου με την επίδειξη της Fridays™ ClubCard).

 

Το Summer in the City μπορεί να έχει περισσότερο καλοκαίρι και λιγότερη πόλη.

Αρκεί να βρεις το κατάλληλο cocktail!

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη