fbpx allegren wines
Cooking & Tastes

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΤΟΥ BURGER

19 Μαΐου, 2017
-
Comments 0

Δεν είναι απλό να απολαύσεις ένα burger χωρίς να δημιουργήσεις μια μικρή αναστάτωση στο πιάτο σου. Χρειάζονται σωστοί υπολογισμοί και τεχνική για να πάνε όλα καλά. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν παθαίνεις Παρασκευή με το burger σου και δεν γίνεται να το κρύψεις.

Όλα αυτά, βέβαια, μπορείς να τα αφήσεις πίσω σου με μερικά απλά tips.
Δώσε προσοχή και μάθε τον κώδικα καλή συμπεριφοράς των burger αλλά και κάθε άλλου sandwich που ξεχειλίζει από περιεχόμενο και λαγνεία.

  1. Η αναμέτρηση.

Παρατήρησε με προσοχή αυτό που βρίσκεται μπροστά σου και υπολόγισε την δύναμη του. Άλλη υπεροχή έχει ένα burger με μπιφτέκι, σος και μαρούλι και άλλη ένα burger με πολλές στρώσεις υλικών. Το burger δεν πρέπει να χάσει την σωστή θερμοκρασία του. Θυσίασε τις αρχές σου και προχώρα.

  1. Η πρώτη δαγκωνιά.

Είναι βασικό να καταφέρεις να κάνεις την πρώτη δαγκωνιά χωρίς να σπρώξεις το περιεχόμενο προς τα πίσω και γλιστρήσουν τα καλύτερα μέρη του burger προς το πιάτο. Για να τα κατάφερεις πρέπει να φέρεις το αντικείμενο του πόθου σου σε ευθεία γραμμή με το στόμα και όχι να το κρατάς με καθοδική φορά. Αγκάλιασέ το με τα δάχτυλα και των δύο χεριών, φέρτο στο στόμα και δάγκωσέ το αποφασιστικά.

  1. Οι παράπλευρες απώλειες.

Εκείνη την στιγμή, υπάρχει περίπτωση να σου ξεφύγει σως στα δάχτυλα. Μην πάθεις πανικό. Άφησε κάτω το Burger διακριτικά και σκούπισε απαλά τα δάχτυλα σου μιλώντας και κοιτώντας τον συνδαιτυμόνα στα μάτια για να κλέψεις το βλέμμα του.

  1. Η τεχνική.

Συνέχισε να απολαμβάνεις το burger με τον ίδιο τρόπο. Μην βιάζεσαι. Οι κινήσεις σου πρέπει να δείχνουν γαλήνη και ηρεμία. Το φαγητό χάνει την γεύση του όταν υπάρχει ένταση.

  1. Το στυλ.

Τέλος, καλό είναι να μην τρως με ανοιχτό στόμα, να μην χτυπάς τα χείλη σου και να μην γλύφεις τα δάχτυλα σου ακόμα και αν αυτός είναι ευσεβής πόθος σου.
Βλέπεις ότι δεν είναι τελικά δύσκολο να απολαύσεις τα burger μας. Λίγη ψυχραιμία χρειάζεται.  Παρ’ όλα αυτά, αν σου είναι οδυνηρό να μπεις στην διαδικασία της πολιτισμένης απόλαυσης και δεν μπορείς να δαμάσεις τα άγρια ένστικτα σου μπροστά τους, πάθε την Παρασκευή που εσύ θέλεις και τσέκαρε πόσο ανεκτικοί είναι οι άλλοι μαζί σου.

Εμείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσουμε ποτέ!

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη