fbpx allegren wines
People & Places

5 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΡ

26 Ιουλίου, 2017
-
Comments 0

Καλοκαίρι στην πόλη σημαίνει να βρεις ευκαιρίες για να περάσεις τέλεια και να το ρίξεις έξω. Να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να συναντήσεις νέους ανθρώπους!

Η μπάρα ήταν ανέκαθεν τόπος συνάντησης. Έχει τους δικούς της κώδικες και, φυσικά, είναι πάντα φιλόξενη για όσους θέλουν να εξασκήσουν την επικοινωνιακή τους ικανότητα! Γι αυτό το λόγο ρωτήσαμε τους Bartender των Fridays τους 5 καλύτερους τρόπους για να πιάσεις συζήτηση.

Ιδού, λοιπόν, τα μυστικά που μοιράστηκαν μαζί μας:

  1. Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να πιάσεις ψιλή κουβεντούλα στο bar είναι να κάνεις ένα σχόλιο για το cocktail που κρατάει ο άλλος στα χέρια του. Στην περίπτωση αυτή, καλό είναι να να υπάρχει κάποια γνώση για το συγκεκριμένο cocktail ή αγνή απορία. Να σου θυμίσουμε πώς τα δικά μας cocktail είναι τόσο φαντασμαγορικά που προκαλούν αυτόματα την διάθεση για σχολιασμό. Δες την Pink Chili Margarita και θα καταλάβεις τί εννοούμε.
  2. Πες κάτι για τον καιρό, ποτέ δεν πάει χαμένο και είναι και χαριστωμένο, γιατί κρύβει μια ελαφρά αμηχανία που πάντα εκτιμάται. Άσε που αυτό το καλοκαίρι, που μια πνιγόμαστε, μια ψηνόμαστε, τα σχόλια για τον καιρό είναι πάντα καλοδεχούμενα.

 

  1. Κέρασε την δεύτερη μπίρα. Μια εξαιρετικά απλή κίνηση που απαιτεί μόνο μια μικρή κουβαρντοσύνη που ακόμα και αν δεν την έχεις, καλό είναι να την αποκτήσεις. Φυσικά, αναφερόμαστε και στα δύο φύλα, για να είμαστε παντελώς δίκαιοι.
  2. Παίξε μεξικάνικη ρουλέτα με τις πιπεριές shishito που είναι ό,τι πρέπει για να διασκεδάσεις με τον άλλον και να τον βάλεις σε ένα καλοκαιρινό, παχνιδιάρικο mood.
  3. Πες κάτι για διακοπές. Αν δεν σου έρχεται κάτι πρόχειρο, πάρε έμπνευση από την #mexiquila μας και κάνε μια αναφορά στην Λατινική Αμερική. Αν μη τί άλλο και μπρίο έχει και μουσικές και πικάντικες γεύσεις!

 

Λοιπόν, τώρα που έχεις το know how, έλα να κάνεις εξάσκηση στις μπάρες μας. Να ξέρεις πώς τα παιδιά πίσω από το bar θα είναι πάντα οι καλύτεροι σύμμαχοι σου. Ακόμα κι αν το σχέδιο αποτύχει, θα έχεις με κάποιον να πιεις ένα cocktail. Λίγο πράγμα το έχεις;

 

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη