fbpx allegren wines
Events & Awards, People & Places

17 ΧΡΟΝΙΑ TGI FRIDAYS™

08 Δεκεμβρίου, 2014
-
Comment 1

Όταν ο Λευτέρης επισκέφτηκε το εστιατόριο της Κηφισιάς, τα TGI Fridays™ έκλειναν εφτά χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα. Στη βόλτα του από την οποία προσπέρασε αρκετά από τα καταστήματα της Κηφισιάς, δε σταμάτησε παρά μόνο στα TGI Fridays™. Εκεί που ζήτησε αποφασισμένος μια αίτηση πρόσληψης χωρίς καν να ρωτήσει αν ψάχνουν για προσωπικό.

17years-fridays-kifisia2

Τύχη; Σύμπτωση; Πεπρωμένο;

Ο Λευτέρης είδε την επαγγελματική του πορεία να προχωράει παράλληλα με την εξέλιξη των TGI Fridays™, τα οποία γιορτάζουν φέτος -σαν σήμερα- τα 17 χρόνια παρουσίας τους στην Ελλάδα.
Ξεκίνησε ως βοηθός σερβιτόρου, έγινε σερβιτόρος, bartender, bar manager, assistant kitchen manager και είναι σήμερα ο general manager στο κατάστημα της Κηφισιάς.  Εκεί από όπου ξεκίνησε την καριέρα του. Στο πρώτο εστιατόριο TGI Fridays™ που άνοιξε στην Ελλάδα το 1997.
17years-fridays-kifisia

Ως σερβιτόρος έμαθε να λειτουργεί σαν αγγελιοφόρος, σα γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα σε όλα τα πόστα. Ως bartender εμβάθυνε στην επικοινωνία με τους καλεσμένους και τους θαμώνες που επιλέγουν το bar. Διδάχθηκε στη συνέχεια από την παράδοση των TGI Fridays™ στην παρασκευή ποτών/cocktail και ασχολήθηκε επιπλέον με το flair (ακροβατικά κόλπα με μπουκάλια ποτών). Ως assistant kitchen manager είδε πως λειτουργεί η καρδιά του εστιατορίου, η κουζίνα. Μελέτησε την οργάνωση που απαιτείται ώστε κάθε πιάτο να σερβίρεται με τον ίδιο τρόπο,  όσες φορές και αν χρειάζεται να παραχθεί μέσα σε μια μέρα.

Όταν διαβάζεις μια περιγραφή φαγητού σε έναν κατάλογο, έχεις μία αφηρημένη ιδέα για το πως είναι αυτό, εξηγεί ο Λευτέρης. Δουλειά μας είναι να παρουσιάζουμε στους καλεσμένους μας όχι μόνο αυτό που φαντάζονται, αλλά κάτι ακόμα καλύτερο. Αυτό είναι το μυστικό που είναι η καθημερινότητα μας.

Χρειάζεται σωστή εκπαίδευση, εξαιρετική συνεργασία, σωστή επικοινωνία και μεγάλη όρεξη για να φεύγουν όλοι ευχαριστημένοι από το κατάστημα. Αναφέρομαι τόσο στους καλεσμένους, όσο και στον κάθε ένα από το προσωπικό, συμπληρώνει.
Μέσα στα 10 χρόνια συνεργασίας του με τα TGI Fridays™, ο Λευτέρης κατάφερε να σπουδάσει management και να ολοκληρώσει το στρατιωτικό του. Είδε την εταιρεία του να προσαρμόζεται στις ανάγκες του και έμαθε μέσα από την εμπειρία του σε όλα σχεδόν τα πόστα ενός εστιατορίου, αναλαμβάνοντας πλέον να τα συνθέσει στην οργάνωση του εστιατορίου της Κηφισιάς.
Ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση, για τον εορτασμό 17 χρόνων λειτουργίας των TGI Fridays™.
In here its always Friday!
Μάθε περισσότερα για τον εορτασμό των 17 χρόνων TGI Fridays™ εδώ!

COMMENTS

οταν επισκέφθηκα πρώτη φορά το TGI Fridays στη Γλυφάδα το ερωτεύτηκα. Σκέφτηκα " επιτέλους real burgers" κσι όχι μόνο! Απολαυστικές σαλάτες μοναδικές ! Αραγε έτσι είναι και στη Νέα Υόρκη τα real burgers. Οταν επθσκέφθηκα τη Νέα Υόρκη, και ήθελα να δοκιμάσω το γνήσιο Αμερικάνικο burger , το έκανα.... Δεν μου πήρε ουτε 2 δαγκωματιές χρόνο για να ακυρώσω την αρχική μου σκέψη....TGI Fridays είστε τα καλύτερα στο είδος σας.Στείλτε τους τις συνταγές σας ., !!!!!!
Χαρά Παπικινού
2014-12-08 13:18:21

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη