fbpx allegren wines
Friday's People

ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ TGI FRIDAYS™ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΕΙΣ;

02 Οκτωβρίου, 2019
-
Comments 0

Είσαι ένας ζωηρός και εύθυμος Cocktailos, ένας γκρουβάτος και κοσμοπολίτης Texmexistas, ένας Burger Maniac, Super Foodies Fanatic ή Steakers lover; Εάν ναι, ο προορισμός είναι ένας: Enter the Fridays State of Life!

Εδώ που οι πελάτες, γίνονται θαμώνες και οι θαμώνες-πολίτες του Fridays State of Life, με τον δικό τους μοναδικό χαρακτήρα και πάθος αλλά και ένα μόνο σκοπό, να διασκεδάσουν και να περάσουν υπέροχα.

Σε όποιο TGI Fridays™ και να πας θα νιώσεις αμέσως το μοναδικό Fridays feeling, αυτό που φέρνει κοντά όλες τις «Fridays™ φυλές»  για να απολαύσουν μοναδικά handcrafted πιάτα με gourmet επιρροές και casual χαρακτήρα. Εμείς το λέμε Good Food Democracy.

All-time classics και νέες γευστικές προτάσεις που απογειώνουν τη γεύση, εξωτικά κοκτέιλ που ανεβάζουν τη libido και φυλές όλων των ειδών σε μια πάντα κεφάτη ατμόσφαιρα. Όλα είναι εδώ! Στο Fridays State of Life.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να περιμένεις την Παρασκευή για να διασκεδάσεις, γιατί κάθε μέρα στα TGI Fridays™ είναι Παρασκευή.

Εnter the Fridays State of Life και διασκέδασε με άλλα μέλη της φυλής σου ή και άλλων φυλών απολαμβάνοντας τον ανεπανάληπτο Fridays™ τρόπος ζωής.

Are you ready for Friday?

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη