fbpx allegren wines
Friday's cocktails, Friday's People, Friday's Restaurants, Menu

ΒΡΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ FRIDAYS

15 Ιουνίου, 2018
-
Comments 0

To μουντιάλ είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά και μια αφορμή για βόλτες, για ατελείωτες συζητήσεις με την παρέα και για καθημερινό φαγοπότι .  Δεν έχει σημασία αν είσαι φαν του ποδοσφαίρου ή όχι, σημασία έχει ότι για τον επόμενο μήνα το μουντιάλ είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτό δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο!

Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, σίγουρα ζεις για τη στιγμή που θα μαζευτείς πάλι με τους κολλητούς σου για να απολαύσεις ένα ζουμερό burger με μια παγωμένη μπίρα βλέποντας την αγαπημένη σου ομάδα να σκοράρει.

Αν όχι, κανείς δε μπορεί να σε βγάλει offside, καθώς τις ώρες που διεξάγεται το μουντιάλ,  μπορείς κάλλιστα να τα πεις με τους φίλους ή τις φίλες σου και να βγεις για φαγητό ή ποτό, ενώ η υπόλοιπη παρέα είναι καθηλωμένη μπροστά σε μια γιγαντοοθόνη.

Το σίγουρο είναι ότι εμείς «παίζουμε μπάλα» και βρήκαμε για φέτος το καλοκαίρι το σύστημα που κερδίζει. Ετοιμάσου, λοιπόν, να υποδεχτείς το μουντιάλ με το απόλυτο σύστημα επιτυχίας: 3-5-7. Απόλαυσε την πιο δροσιστική Heineken Draught 400 ml ή Heineken Light στα 3€ ή αν προτιμάς μια Fridays Classic Margarita στα 5€ μαζί με ζουμερά, Handcrafted Burgers στα 7€.

carousel_1600X600

Δεν έχει σημασία αν έχασε η αγαπημένη σου ομάδα, αν έκανες λάθος το φαβορί ή αν βαρέθηκες να κάθεσαι μόνος περιμένοντας να τελειώσει ο αγώνας.

Κάθε μέρα μετά τις 22:00 και για ένα μήνα, από τις 15/06 έως και τις 15/07 ραντεβού στα Fridays μόνο για νικητές!

Με την ασυναγώνιστη προσφορά 3-5-7, ο νικητής κάθε μέρα είσαι εσύ.

Χρειάζεσαι κι άλλη αφορμή για να έρθεις στα Fridays;

LEAVE A REPLY

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη