EL
Search
Please fill the search input
About us
Με λατρεμένα burgers που έχουν γίνει θεσμός, signature appetizers όπως τα Potato Twisters που δεν λείπουν από σχεδόν κανένα τραπέζι καθώς και εκπληκτικά cocktails, τα TGI Fridays έχουν δημιουργήσει μία σχέση αγάπης και σταθερής συνήθειας με το κοινό τους που εξελίσσεται με τα χρόνια.
Facts
Facts
Επτά αστροναύτες, μαζί με τον Alan Shepard, παρευρέθηκαν στα μεγάλα εγκαίνια του νέου καταστήματος TGI Fridays που άνοιξε στο Houston Galleria στις 24 Ιουλίου το 1973. Για αυτό το λόγο σε κάθε κατάστημα θα βρεις έναν αστροναύτη.
#1
Η ιστορία της Μύρνας, της δασκάλας κωπηλασίας, μας εμπνέει εδώ και χρόνια. Αφού έφερε την ομάδα στην πρώτη θέση, εξαφανίστηκε αφήνοντας ως ενθύμιο τα αγωνιστικά της παπούτσια δίπλα στην κωπηλατική λέμβο. Τα δύο αντικείμενα στολίζουν όλα μας τα καταστήματα.
#2
O Tom Cruise εκπαιδεύτηκε με έναν TGI Fridays™ bartender για το ρόλο του στην ταινία Cocktail.
#3
Υπάρχει ένα κανό σε κάθε TGI Fridays™ . Σχετίζεται με την ελκτική δύναμη και την ομαδικότητα. Δεν μπορείς να νικήσεις αν δεν κωπηλατήσεις ομαδικά.
#4
Στις 28 Μαρτίου 2010, τα TGI Fridays στο Ηνωμένο Βασίλειο σημείωσαν ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guiness για flair στο bar. Συμμετείχαν πάνω από 100 επαγγελματίες bartenders παγκόσμιας κλάσης από εστιατόρια Fridays σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Έκαναν το ρεκόρ όπου 101 άτομα έκαναν flair συγχρονισμένα, χωρίς να πέσει ένα μπουκάλι, για πάνω από δύο λεπτά.
#5
Μια μεγάλη προπέλα καρφωμένη πάνω από κάθε bar, συμβολίζει την κίνηση της μηχανής του καταστήματος που είναι το bar.
#6
To 1997 εμφανίστηκαν τα Jack Daniel’s Grill.
#7

Fridays History

Since 1965
1965
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΣΤΙΑΤOΡΙΟ
Το πρώτο εστιατόριο TGI Fridays™ άνοιξε στις 15 Μαρτίου 1965, στη γωνία των First Avenue και 63rd Street στη Νέα Υόρκη. Ο Alan Stillman, πωλητής αρωμάτων, άνοιξε το πρώτο εστιατόριο TGI Fridays™, για να γνωρίζει ελεύθερες «αεροσυνοδούς» που έμεναν στη γειτονιά του. Σύμφωνα με το μύθο, ο Alan Stillman βρήκε το όνομα TGI Fridays™ ενώ έκανε σκι με φίλο του, όταν εκνευρισμένος επειδή τον είχε νικήσει, αναφώνησε "Thank Goodness it's Friday!" Μέχρι τότε το εστιατόριο δεν είχε όνομα, και αποφάσισε να το ονομάσει έτσι.
1997
ΤΑ TGI FRIDAYS™ ΣΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ!
Eπιτέλους, τα TGI Fridays™ έρχονται και στην Ελλάδα! Το πρώτο εστιατόριο ανοίγει στο Κεφαλάρι, με σχέδια να ανοίξουν και άλλα TGI Fridays™ στην Αθήνα και αργότερα σε ολόκληρη την Ελλάδα.
2000
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Η επιτυχία των TGI Fridays™ στην Ελλάδα υπήρξε τόσο μεγάλη που το 2000 ανακηρύσσονται Καλύτεροι Operator Διεθνώς ανάμεσα σε 60 χώρες, μία διάκριση που θα αποσπάσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το 2001.
2005
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ TGI FRIDAYS™ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το Νοέμβριο του 2005 ανοίγει το 1ο εστιατόριο TGI Fridays™ στη Θεσσαλονίκη, στο Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, στην Πυλαία. Επιπλέον, το 2005 τα TGI Fridays™ ανακηρύσσονται στα Retail Awards, «Retailer of the year» στην κατηγορία εστίασης.
NOW
Η ΕΠΙΤΥΧIΑ ΣΥΝΕΧIΖΕΤΑΙ!
Η συνταγή της επιτυχίας, ολοφάνερη! Λαχταριστά πιάτα, πρωτότυπες γεύσεις, αποκλειστικές συνταγές, μοναδικά cocktails και χαρισματικοί bartenders. Και όλα αυτά, στην πιο κεφάτη ατμόσφαιρα! Έτσι, τα TGI Fridays® κατάφεραν να γίνουν αγαπημένη συνήθεια, εκπαιδεύοντας τους Έλληνες στη φιλοσοφία του trendy, happy & casual, τις λέξεις-κλειδιά που τα ανέδειξαν παγκοσμίως ως τα πιο hot spot restaurants της πόλης.
Fridays™
Breakfast &
Brunch
@Kapnikareas
Fridays™ Smash Cheeseburger
burger-1-svg
Ανακάλυψε το Fridays™ Smash Cheeseburger