EL
Search
Please fill the search input

Tiki Waikiki… It’s a Tiki Summer με καλοκαιρινά cocktails

 

Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ! Από σήμερα σε προσκαλούμε να ανακαλύψεις τα ολοκαίνουρια Tiki Waikiki cocktails, που θα σε μεταφέρουν σε τροπικούς προορισμούς.

Για τους λάτρεις του ρούμι, έρχεται ένα κύμα γεύσης που θα σας παρασύρει στις ακτές της Αβάνας, για να νιώσετε τον ρυθμό του νησιού και τη δροσερή αύρα της Καραϊβικής. Μιλάμε για το Havana Wave, φτιαγμένο με ένα αναζωογονητικό μείγμα από Havana Club Especial, Sourz Apple Liqueur, Skinos Mastiha Spirit, ginger, φρέσκο χυμό lime, ροδάκινο, νέκταρ αγαύης και Elemakule Tiki® Bitters.

Το Paradise Beach σε μεταφέρει σε μια τροπική παραλία ακόμα και αν είσαι στην καρδιά της πόλης. Στο ποτήρι συνδυάζονται ισορροπημένα το ρούμι  Havana Club Añejo 3 Años, Malibu®, ανανά, γάλα καρύδας, κεράσι και φρέσκο χυμό lime.

Το Pineapple Ginger Splash σε προσκαλεί να βυθιστείς στο γλυκό και πικάντικο συνδυασμό του ανανά και του τζίντζερ, τέλεια ισορροπημένο με ένα τελείωμα από premium ρούμι Havana Club Añejo 7 Años, falernum liqueur, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime και νέκταρ αγαύης. Κάθε γουλιά και μια βουτιά στο καλοκαίρι!

Αλλά επειδή classic is always cool, μη ξεχάσεις το Passion Mojito και το Caribbean Rum Punch καθώς και το Zombie και  Mai Tai Royal, που θα σου χαρίσουν τα δικά τους summer twists.

Book your table.

Βρες το κοντινότερο κατάστημα TGI Fridays εδώ.