Διαδικασίες & Επιθεωρήσεις
Το 2010 πιστοποιηθήκαμε για πρώτη φορά με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) ISO 22000:2005. Καθημερινά τηρούμε και εφαρμόζουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ασφάλειας και υγιεινής, καθώς και όλους τους ελέγχους για να διασφαλίσουμε ότι τηρούνται άριστες συνθήκες επεξεργασίας τροφίμων. Διατηρούμε τη δέσμευσή μας στην τήρηση όλων των προαπαιτούμενων και κρίσιμων σημείων ελέγχου, για να εξασφαλίσουμε ένα περιβάλλον με υψηλό επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας. Τακτικοί και απροειδοποίητοι έλεγχοι πραγματοποιούνται στα εστιατόριά μας τόσο από την ομάδα Ποιοτικού Ελέγχου όσο και από ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς NSF, TÜV HELLAS (TÜV NORD), προκειμένου να διασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο όλων των απαραίτητων διαδικασιών. Οι σαφείς και προκαθαρισμένες διαδικασίες ελέγχου σε συνδυασμό με την κουλτούρα μας και την διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας, στηρίζουν τη πολιτική μας “Safety Always Comes First”.