fbpx allegren wines

ΝΕΟ TGI FRIDAYS™ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ GOLDEN HALL!

Τα TGI Fridays™ αποκτούν ένα νέο κάταστημα στο ανανεωμένο Golden Hall (1ος όροφος)! Πλέον οι επισκέπτες του Golden Hall θα μπορούν να νιώσουν το πολυπόθητο Fridays™ feeling, από νωρίς το πρωί έως το βράδυ.

Στα TGI Fridays™ το κεφάτο προσωπικό, η αυθεντική αμερικάνικη ατμόσφαιρα και το χαλαρό περιβάλλον αποτελούν την κατάλληλη συνταγή για ένα διάλειμμα από το shopping, ή για ένα απολαυστικό brunch πριν τη βόλτα στην αγορά του εμπορικού κέντρου.

Στο νέο κατάστημα θα βρείτε τα all time classics. Ανάμεσα στις νέες προσθήκες του καταλόγου που θα ισχύουν αποκλειστικά στο κατάστημα του Golden Hall είναι το μοναδικό Fridays™ Brunch που θα σερβίρεται κάθε σαββατοκύριακο και την περιόδο των εορτών. Μοναδικές brunch επιλογές που θα απογειώσουν τα πρωινά – μεσημεριανά σας πριν ή μετά τη βόλτα σας. Όπως και τα Extreme Shakes, milkshakes που είναι υπερπαραγωγή στην γεύση και στην εμφάνιση.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα μοναδικά cocktails, που απογειώνουν την κάθε Fridays™ γεύση. Ετοιμάζονται από τους έμπειρους τους bartenders με φρέσκους χυμούς και υλικά, κάνοντάς τα λαχταριστά και δροσερά.

Ραντεβού λοιπόν στο νέο  TGI Fridays™ στο Golden Hall! 

Enter the Fridays State of Life!

Find us.

 

Eγγραφή

Φύλο

Πόλη